Güncellemeler
+1 yıl
Kablo çalındığını dün dedi yani:)
Güncellemeler
+1 yıl
Genel arıza dediler ilk sonra dediler kablo çalındı diye 3 gündür arıyorum ve 2. kez oldu bu nasıl kurum ya rezil yani
4 gündür internet yok kablo çalındı ve 4 gündür oyalıyorlar bana akıl verin napayım:)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Müşteri hizmetlerini arayıp szi tüketici haklarına şikayet edicem de
3 gündür aradım pazartesi çözecekler dedi
Tüketici haklarına şikayet ederim de , ayrıca kabloysa mesele bitane elektrikçiyi çağır halletsin
Genel arıza dediler ilk sonra dediler kablo çalındı diye 3 gündür arıyorum ve 2. kez oldu bu nasıl kurum ya rezil yani
Bu hangi kurum kablo çalındı die mazeret olamazki ,
Amaçları ne yani:)
Türk Telekom
Genel arıza dediler ilk sonra dediler kablo çalındı diye 3 gündür arıyorum ve 2. kez oldu bu nasıl kurum ya rezil yani ve kurumun adı Türk Telekom
O nesaçma bişe ya , peki bütün mahalledemi yok sadece sendemi
Tüm mahalle
Ozman işin tüm mahallenin baskı yapması lazım mecbur bekliycen ya da dilekçe toplayıp tüketici haklarına başvurucan kayıbı telafi ettiricen
Mahalledekiler benim kadar olamazlar ya
Ozaman süreli arıycan iptal edin diyicen böyle saçmalıkmı olur çalındıysa yenisini takın fikan diyicen
Pazartesi gününü dediler
E ben üniversiteye başlıycam saçmalık ya
Ozamn bekliycen
Ne beklemesi pardonn
Pazartesi bekliycen ya da arayıp aboneliği iptal ettirip başka firmaya geçicen
Önceden geçmek istedim dedikleri şu aboneliği iptal ederseniz başka Bi firmaya geçemezsiniz dediler ve peki bide faturayı fazla alıyorlar dediler
Vadedilen tahakkuk şartlarını ihlal ediyolar tüketici haklarından halledebilirsin
Önceden geçmek istedim dedikleri şu aboneliği iptal ederseniz başka Bi firmaya geçemezsiniz dediler ve peki bide faturayı fazla alıyorlar ama başka firmaya geçemezsiniz diyorlar yani istesem başka firmaya geçebilir miyim
başka Bi firmaya geçemezsiniz dediler ama vaad etkilerinin üstünü alırken
Yani dediğim gibi bu konuları tüketici haklarına şikayet ediceksinizki ceza uygulasınlar
Sanmam deniycem
Kolay gelsin 🙏
başka Bi firmaya geçemezsiniz dediler benim niyetim süperbox almaktı süperbox alıp rahatlamaktı ama ailem beni asla dinlemedi
Başa gelen çekilir yapacak bişey yok gibi