İnternet & Teknoloji WhatsApp mesajları nasıl geri getirilir? Mhmt0748 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Whtsappta dün akşam mesajları sildim yanlışlıkla, Mayıs ayına gitti ta , wpyi kaldırınca da sanırım yereldeki database dosyasını da silmiş Nasıl kurtarabilirim? Güncellemeler+1 yıl yok mu bilen birisi? WhatsApp mesajları nasıl geri getirilir? Cevapla WhatsApp Soruları Mesaj Soruları Getir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,5b cevap paylaştı. Yedeklemesi yapıldıysa geri gelmez. bende denemiştim 0 2 Yorumla Mhmt0748 +1 yıl Whtsappı kaldırırken uygulama verileri de silinsin mi diye seçenek geldi onu da işaretlemiştim telefondaki yedeklemeyi de kaldırmış u Barış_LonelyForever +1 yıl Evet ben gmaile hesabına yedekliyorum genelde
Hacker10101 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 66% +1 yıl Gmail hesabına bağla başlangıçta sorar Google drive yedeklemesi geri yüklensin mi diye 0 1 Yorumla Mhmt0748 +1 yıl Google drive en son Mayıs işte Yorumla
Sevdamdın_sen Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 88% +1 yıl Yedeklediysen geri gelir 0 1 Yorumla Mhmt0748 +1 yıl Yedekleme de silinmiş ama çözümü buldum pcden deneyeceğim Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,3b cevap paylaştı. Yedekleme varsa alirsin 0 1 Yorumla Mhmt0748 +1 yıl Whtsappı kaldırırken uygulama verileri de silinsin mi diye seçenek geldi onu da işaretlemiştim telefondaki yedeklemeyi de kaldırmış Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Yedeklemesi yapıldıysa geri gelmez. bende denemiştim
Whtsappı kaldırırken uygulama verileri de silinsin mi diye seçenek geldi onu da işaretlemiştim telefondaki yedeklemeyi de kaldırmış
Evet ben gmaile hesabına yedekliyorum genelde
Gmail hesabına bağla başlangıçta sorar Google drive yedeklemesi geri yüklensin mi diye
Google drive en son Mayıs işte
Yedeklediysen geri gelir
Yedekleme de silinmiş ama çözümü buldum pcden deneyeceğim
Yedekleme varsa alirsin
Whtsappı kaldırırken uygulama verileri de silinsin mi diye seçenek geldi onu da işaretlemiştim telefondaki yedeklemeyi de kaldırmış