Youtuber lık işini çok kolay zannederdim. Bedava para kazanıyorlar zannederdim. Hiç de öyle değilmiş. Sadece şu videoyu yapmak 2 haftamı aldı. Tabi mikrofon, program vs eksikleri ve bazı yazılımsal sorunlar yüzünden süreç uzadı. Ama sonuçta kolay olmadı.
Alın terim ile yapmış olduğum bu videoyu izleyerek siz de bana bir destek verirseniz sevinirim.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ses çok tiz geliyor. Biraz düzenleme şart. Bende prodüktör bir arkadaşa yaptırmıştım. Ayarları bozdum onu bekliyorum. 😂
Mikrofonum yok başkan ya. Dandik bile olsa bir tane alıcam. Param da var ama yüksek fiyatlı bir şey satın aldım. Para biriktirmem gerekiyor. Şimdilik telefon uygulamasını kullanıyorum mikrofon olarak. Zaten mikrofon yokken, ses youtuber konuşmasına benzemiyor. O youtuber konuşmasını veren şey 1. sırada mikrofon.
Evet öyle. Ekipman bu iş için en önemli yatırım.
Alıcam zamanla. Ama benim kafam karışık. İngilizce videolar da yapmak istiyorum. Türk youtube unda para yok. Kanalları nasıl entegre edicem, ek hesap mı açsam, yeni hesabı buna mı bağlasam kafamda sorular var çok. Muhtemelen yine podcast şeklinde yaparım. Denemek istiyorum. Dünyada ingilizce bilen milyarlarca insan var. Milyon bile değil, milyar diyorum. Artı para da daha çok veriliyor.
İçeriğini ingilizce üretip, türkçe altyazı ekleyebilirsin. Videolarının anadili ingilizce olur ve altyazılar kısmından türkçe başlık, açıklama ve altyazı ekleyerek türklerinde yararlanmasını sağlarsın.
Altyazı nasıl ekleyeceğim? Altyazı sürelerini nasıl denk getireceğim? Hangi programla yapacağım. Hepsi uzun işler. İngilizce yaparsam muhtemelen alt yazı koymam.
Youtube'un kendi sistemlerini kontrol et. Olmazsa google amca yardım eder.
Ne kadar kazanıyor you tuber 1 milyon izlemeden mesala