2. el iPhone 13 almak istedim, parayı yolladık ama telefonu alamadık. Ne yapabiliriz?

İphone 13 fiyatları arttığı için 2. El almak istedik ucuza satan birini bulduk ağır ceza avukatı olduğunu söyledi kanıtlar attı bizde inandık dolandırıldım mı tam emin değilim ama parayı ona yanlış attığımızı eft değil havale olarak atmamız gerektiğini söyledi bankaya gittik sorduk parayı havale attığımızı gösteriyor adam paranın havale atılmadığını söyledi sonra işlemi hallettim para size yarın gelicek dedi bizde tamam yarın para geldiğinde tekrar göndeririz dedik sonra bize kapura vermemizi telefonu yollicağını söyledi bizde yarını bekleyemez misiniz felan dedik baya ikna etmeye çalıştı ama biz yarın yollicağımızı söyledik hesapta para vardı ama gönderemezdik hesapta 2 bin lira var dedik onu gönderin dedi kapura olarak dedi hayır dediğimizde başkasına satıcağını söyledi bizde eğer satılmazsa yarın para geldiğinde alırız telefonu dedik sonra hesap bakiyeni göndermemizi istedi hayır dedik sonra küfür etmeye başladı bu arada gönderme işlemi şöyleydi biz parayı göndericez devlet hesabına parayı onayladığımızda onun hesabına düşceğini söyledi yarını bekliyorum eğer para gelmezse yasal yollara başvuracağım

2. el iPhone 13 almak istedim, parayı yolladık ama telefonu alamadık. Ne yapabiliriz?