- Akıllı Telefon Alışverişi konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılHerkes hayati aynı yasamıyor herkesin bir beklentisi istegi vardır zamanı gelince belki olur fotograf makinesi istiyordum senelerdir 12 13 sene gecmistir ve aldım bak aradan kac sene gecti akilli saat istiyordum 2 sene sonra aldım zar zor ehliyetim var araba sürmesini bilmiyorum araba yok öğrenemiyorum herkes bir değil bu hayatta telefon konusuna gelince gereksiz bir sey sen çok istiyorsun hevesin var o yüzden sorun degil istememen ama aldiktan sonra o hevesin gidecek herkesin agzinda iphone dedikleri bumuymus diyeceksin ben akıllı saati cok istiyordum aldım aldiktan sonra bumuymus dedim pisman bile oldum onun yerine tablet alsaydim daha iyiydi yani cok istedigin heves ettigin seyler ulasinca ucup gidiyor burasi da var bu iphone işi bir gösteristir telefonun t sinden anlamayanlar iphone aliyor gösteriş yapiyor sadece telefon bie araçtir amaç degil gösteriş degil ve o kadar paraya da yazik gunah yani bu bir israftir hem de gereksiz bir israf xiaomi note 10 pro kullaniyorum ve gayette çok iyi bir telefon kamareasi cok iyi ram iyi hafizasi iyi daha ne olsun isimi fazlasiyla goruyor iphone gerek yok
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
GM 22 plus kullanıyorum mutluyum😂 Şaka bir yana, 26 yaşındayım ve hayatımdaki en büyük telefon terfisini, 2014 yılında yaptım LG G3 aldım ve o bozulduğu zamandan beridir orta seviye tel alırım. İşini gören model 'en iyi modeldir kardeşim'.
00 Yorumla
- Akıllı Telefon Alışverişi konusunda 695 cevap paylaştı.
+1 yılTelefonu hava atma aracı olarak görmeyin.
Çevrende ki insanlar da böyleyse hemen iletişimi kes derim böyle insanlar seninle birlikte yola devam edemez herkesin ihtiyaç listesi maddi durumu iyi değildir bende senin gibi diyorum ama ben sosyal medya da fotoğraf çekmeyi seven biri olduğum için video yayınlıyorum kazandığım parayla iPhone alacağım eğer ailenle birlikte yaşıyorsan babadan harçlık alıyorsan iPhone isteme. iPhone çok pahalı çünkü ya da biriktirip yarısını babana babanda kredi kartı ile sana taksitle alsın 21 yaşındayım 22 yaşında iPhone 14 sahibi olacağım hayatımda ilk kez.
00 Yorumla
Nesi eziklik bende 34 yaşındayım kendi işimin patronuyum. Istediğim telefonu da alabilcek durumdayım ama bir telefona okadar para hayatta vermem. O ne ölye coluk cocuk, olanda olmayanda herkezde var. Biz ülkece tüketme ve gösteriş merakını bırakmadan hic bir yere gelemeyiz. Benim telefonumda Samsung hankisi olduğunu bilmiyorum bile iki oğlumdada aynısı var. Işimi görüyormu yeter.
Camı bile parcalandı eşim ayıp ya birde patron olucan sanada bir iPhone alalim artık dedi, valla hic umrum bile değil millet ne diyor. Kimse benimle bir sabahlara kadar calışmıyor.20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
93Cevap
- Akıllı Telefon Alışverişi konusunda 42b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır eziklik değildir
10 Yorumla
+1 yılTelefonu hava atma aracı olarak görmeyin karakterinizi, kültürel birikimini gör göreceksen başkalarıyla kendini sürekli kıyaslama sen kendin için daha iyisine ugraş.
Bende s8 kullanıyorum 4 senedir gayet memnunum ve telefonu hava atmak için almadım tasarım, modelini ve amiral gemisi olduğundan aldım.
Onun iphonu varmış şunun cartı bunun curtu varmış seviyeni böyle şeylerle belirlemen ne kadar saçma öyle değil mi?60 Yorumla
+1 yılHiç gerekli bi telefon değil. Kullananlara da şaşıyorum. Yıllar önce I-phone 3GS almıştım 2 ay sonra 35 metreden düşüp kırıldı garanti falan dinlemedim sim kartımı aldım kalanıyla da maç yaptık. Benim için bir ayfon bu kadar değerli işte. Eksiklik veya eziklik değil aksine bir çok özelliğini bilmeden ya da kullanmadan sırf hava atmak için 50-60 milyar para vermek (ayfon 14 için) ahmaklıktır. Hiç bir ekstra olayı yok. Nfc desen ilk günden beri Sony Xperia modellerinde vardı zaten. Kim kullanıyor ki nfc (temassız ödeme için kullananlar var ama azınlıkta) Kamera hepsinde var, bluetooth yine hepsinde var. Bir yıldan fazladır Poco X3Pro kullanıyorum kızılötesi var tv kumandası olarak kullanıyorum. Ayfon da yok bu eziklik bence 57 milyar vericem ve kızılötesi olmayacak ezikler yaaa
00 Yorumla- Akıllı Telefon Alışverişi konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılNiye eziklik olsun? Telefon gibi maddi içeriği olan bir şeyle hava atanlar karakterlerine güvenmiyor demektir. Kişinin yetişmiş hâli, olgun ve kültürlü vaziyeti bu satır aralarında belli olur. Kısacası çok kafaya takmayın. Zengin olup Samsung veya diğer tarz telefonlarda kullanırsınız. Bu bakış açısıyla Samsung üreten adam ezik mi oluyor. Ya da Koreliler? Saçma sapan maddi düşünceleri olan ve çıkarları olan insanların sözlerine itimat etmeyin. Ondan sonra bu insanların oluşturmuş olduğu algı ve maddi dünyada fikirsiz şekilde insanlar bunun olmazsa böyle miyim sorusunu kendisine soruyor ve bu çok saçma.
00 Yorumla
+1 yıl21 yaşında, daha üniversiteyi bitirmemiş oluyorsun. Phone telefonu da çok pahalı olup kira ödeyen dar gelirlerin, ulaşamayacağı telefon olmaktadır. Halkın da %60 sı da dar gelirli olunca, Phone sahibi olamaman, hiç eziklik değildir. Ben, 26 yaşında Avukatım. 2,5 yıldır çalışıyorum ve bir çok genç Mühendis ve Avukat gibi ;6000-6500 bandında maaş alıyorum ve Phone 14 de alamıyorum. Alırsam, işsiz kalınca ; harcayacak param olmaz. Oyun leptopumu, bir senelik birikimimle ; daha yeni alabildim. Bu yüzden takma kafaya, zengin koca veya zengin sevgili bul ; onlar sana alsın. Erkeklerin, %10 bu zengin. Bir tanesini, denk getirmeye bak. 👍
01 Yorumla- +1 yıl
Bu arada, senden daha az yaşlıların ; anne ve babası zengindir. Yoksa alamazlar, mümkün değil..
+1 yılBiriktirir alırsın kanki bende redmi niye 9 pro aldım. 2 senedir kullanıyorum artık memnun değilim. Telefondan hiçbir şey tamamen yok olmuyor. Çöp kovasindan bile sildiğim halde yıllar sonra geri geliyor gizli dosyalarda kalıyor 😂 İlk işim para biriktirip bu telefonu kırarak yok etmek ve iphone almak djdkd
21 Yorumla- +1 yıl
iphone fiyatları hergün artıyor o biriktirse o artcak :D iphone 8 plus aldım 2 ci el 8500 tl iphone 15 çıkacak biz 5 yıllık telefon aldık türkiye sağolsun bir tane de devlete aldık resmen
Ülke bazında düşünürsek evet. iPhone sahibi olmak pahalı bir şey sahibi olmak demek ve ruhu fakir olanlar buna sahip olmadığı için üzülürken, sonradan görme olanlar pahalı şeylere sahip olmakla sevinir ve gösteriş yaparlar. Gelişmiş ülkelerde bu tarz vakalara rastlamıyoruz. Alım gücü ortalama bir vatandaşta bile iyi durumda olduğu için onlarda Adidas, Nike, Apple (iPhone) gibi markalar zaten standartlaşmış durumda. Yani bu tarz şeyleri gösteriş için kullanmayı akıllarının ucundan bile geçirmiyorlar.
Ayrıca dikkatini cımbızla çekmek isterim; ruhu fakir olanlar dedim. Çünkü kendisi fakir olmasına rağmen ruhu fakir olmayan insanlar bu tarz şeyleri takmaz, umrunda olmaz.
00 YorumlaSen gene benden iyisin. Benim 22 yaşıma kadar telefonum bile yoktu. Kendi çabamla ilk kez Samsung galaxy note 2 almıştım. Şimdi iPhone kullanıyorum. Telefon öyle hava atılacak ya da eziklik göstergesi olan bir şey değil. Yaşın ilerledikçe anlayacaksın.
10 Yorumla
+1 yılİphone kullanmak özentilik bana göre. Bende Samsung A52S 5G modelini kullanıyorum. Her iki telefonda aynı işi yapıyor zaten. Apple yılardır aynı telefonu yenilik diye iteliyor millete. En son modelinde Always On Display özelliğini çıkardı, bu özelliği Samsung milttan önce Samsung S6 modelinde kullanıma sunmuştu.
00 YorumlaAkıllı Telefon Alışverişi konusunda 1,5b cevap paylaştı. Hayır Eziklik Değil Tabiki de Ona Bakılırsa Bende mi? Ezik oluyorum 😅 iPhone kullanmayan bi çok insan var kimileri Xiaomi kullanıyor kimileri Samsung Ben Samsung Kullanıyorum Çok da Memnunum Apple iPhone Çok Güzel cihazlar ama Ülkemizde fazla abartılıyor Samsung al Rahatina bak 😉
00 Yorumla
u +1 yılBence telefonla hava atmak saçma bir şey bazı insanlar vardır telefonunu böyle gözünün içine sokarlar anında yeni model alırlar ondan bundan geri kalmasın diye tamam bende de 12 pro max var ama bende böyle milletin gözüne sokmuyorum iphone nin olmaması eziklik değil elbet ki olur
00 Yorumla
+1 yılİphone 14 pro max daha yeni ön satışa çıktı. Türkiye’de kullanan yok şuna 😂 Amerika’da yaşıyorsan başka☺️ 13 pro max yurt dışı kullanıyorum eziklik değil bence. Bilgisayar kullanmıyorum işim için gerekli olduğundan bu cihazı kullanıyorum. Aynı fiyatta başka cihaz bile işimi görmüyor.
09 Yorumla- +1 yıl
23 eylülde satışta
- +1 yıl
@bRokeHeaRth_____ arkadaşların nasıl kullanıyor 14’ü😂
- +1 yıl
Ne
- +1 yıl
@bRokeHeaRth_____ Benden az yaşlılar 14 pro max kullanıyor demişsin. Bende o cihaz daha satışa çıkmadındemiştim.
- +1 yıl
Soruyu soran ben değilim görmüyor musun?
- +1 yıl
@bRokeHeaRth_____ hahaha o zaman ne diye uğraştırıyorsun
- +1 yıl
Bir baksan uğraşmayacaksın aslında
- +1 yıl
@bRokeHeaRth_____ tamam kusura bakma çok soru cevapladım karıştırdım. 😂 Soranla konuşuyorum zannettim
- +1 yıl
Yok estağfurullah ne sorunu
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok mu önemli insanın telefonundan ziyade kendisinin akıllı olması benim için daha önemli bu kompleksler inanın ben de de vardı ama yendim herkes herkesle bir hayat yaşamıyor Fani Dünyada tartılar bir değilken telefonlar mı bir olacak kulun adaleti şaşar ama Allah'ın adaleti asla şaşmaz ( Not : Konuyu biraz saptırdığım için kusura bakmayın. Uzun lafın kısası özendirmeye çalışan bir sistem var ve biz bu sisteme kesinlikle uymayalım uyanık olalım akıllı olalım vesselam)
10 Yorumla
+1 yılBunu neden eziklik olarak algiliyorsunuz ki Alım gücünüze gore kullandığınız telefon bile sizin için mükemmel olur, şu maddiyattan dolayı eziklik görenleri veyahhta böyle hissedebleri anlamiyorum
10 Yorumla- Akıllı Telefon Alışverişi konusunda 671 cevap paylaştı.
+1 yılTelefon benim için ihtiyaçdır. İhtiyacımı hangi telefon gideriyorsa onu alırım.
Mesleğim ve işim gereği bu kadar abartacak Bi telefon almaya gerek yok.
TR de bir çok kişi telefonu alırken tamamen hava atmak için alıyor.10 Yorumla
+1 yılBenim de olmadı hayatımdan memnunum samsungum bana yetiyor da artıyor da biraz kıymet bilmek ve sonucunda gelen mutluluk.
10 Yorumla
+1 yılİstesem birkaç tane bile alırım ama niye o kadar para vereyim enayilik bence yarısıda vergi üstelik. Fotoğraf makinem var normal birde telefon yetiyor. Gerek yok bunu almaya. Özenti yapılacak birsey de değil
00 Yorumla
+1 yılBihter iyi misin tatlım iphone 14 daha satişa çikmadi yaslilar kullaniyor diyor yahu o yaslilar ile elon musk'ı filan kastediyorsun sanırım. Bende 22'yim bende kullanmadım ne yapalım yani bir gün köşeyi dönersek alırız
00 Yorumla
+1 yılİPhone'u olan kişi de yine whatsapp ve instagram giriyor başka marka kullanan da. Amaç gösteriş olsun diye tabii ama olmayan da eziktir gibi ithamlar saçma.
14 Yorumla- +1 yıl
Genelde kekolar bu tabiri kullanıyor.
- +1 yıl
Anlamadım bana mı diyorsunuz
- +1 yıl
*Eziktir" tabirini Keko olan tipler kullanıyor.
Sana değil sözüm. - +1 yıl
Anladım şimdi. Bu tabiri kimler kullanıyor bir yorum yapamayacağım ama saçma bir düşünce olduğu kesin.
Bişe olmaz sadece kamera ve popilerligi var Android ban gore daha iyi
11 Yorumla
+1 yılYaşın daha genç.. nice iPhone 14 ler 15 ler alırsın ilerde 😊
10 YorumlaiPhone'un sırf ismi var diye bir telefona o kadar para vermem kesinlikle. İsterse milyonlarım olsun, sırf ismi var diye bir eşyaya saçma paralar vermem.. Benim hayat felsefem bu..
00 YorumlaSen doğmadan önce benim cep telefonum vardı hiç elma telefonum olmadı. Hiç takılma sen ona. Ne modeli olursa olsun yanında pover bank olmadan evden çıkamazsın
00 Yorumla
+1 yılben tlfon kullanırken özgür olmayı seviyorum beni kısıtlayan bir firmanın tlfonunu kullanmam!! Android özgürlüktür!
10 Yorumla
+1 yılAsıl eziklik bence bu yaşta böyle şeyleri eziklik olarak görmen olabilir. Daha güzel şeylerle kendini katkı ve yatırım yapabilirsin.
10 Yorumla
+1 yılBence boyle dusunmen eziklik sen telofonla deger kazaniyorsan o olmadan bir hicsin demektir bilmem anlatabildim mi
10 Yorumla
+1 yılKapitalist sistemin oyuncağına sahip olmak eziklik olabilir
20 YorumlaYooo benimde yok ezik değilim iphone alışmam zor oyun vs içerikler önemli
04 Yorumla
+1 yılNe alaka. Iphone da telefon, şu bu marka da telefon. Hepsi aynı amaç için araç işlevi görmüyor mu. Eziklik falan da değil üstelik.
00 YorumlaAkıllı Telefon Alışverişi konusunda 5,9b cevap paylaştı. Keşke eziklik diyebilseydim. Daha beter bir durum bu. Yazık yaa. Bu yaşa kadar hâlâ İphone sahibi olamamış.
01 Yorumla- +1 yıl
garibanın hali bir başka bea
- Akıllı Telefon Alışverişi konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yıliPhone kullanmak bir başarı degıl. Neden bunu başarı olarak görüyorsunuz
02 Yorumla- +1 yıl
Ezıklık olarak dusunebılıyorsun ama. Hepı topu telefon öyle düşün
+1 yılDeğil tabiki benimde olmadı hem bu fiyata iPhone almak zaten çok saçma ve açıkça Xiaomi ile mutluyum.
00 Yorumla
+1 yılEvet Eziklik Ben 21 Yaşımda iPhone 12 mini kullanıyorum Eziklere bb✌🏻
11 Yorumla
+1 yılOlsa ne olacak sanki gelip burada yorum yapacaksın farklı ne yapıyor bu telefon
10 Yorumla
+1 yılOldum olası ıphone u sevemedim. Ve kullanmayıda beceremiyorum. Bizim aşkımız samsung kdjgkd
11 YorumlaNeden eziklik olsun. Popüler kültürün köpeği olmadığını gösterir.
10 Yorumla
+1 yılMarka takıntım yok. İphone sahibinin çocuklarının cep telefonu yok, bu ne demek ❓️
10 Yorumla
+1 yılGerçeken kendi düşüncelerinizse nasıl bir eziklik psikolojisindesiniz anlamış değilim.
10 Yorumla
+1 yılNe alaka telefon bizlerden dahamı değerli bizler ezikmiyiz şimdi ne hale geldik 😂😂
00 Yorumla- Akıllı Telefon Alışverişi konusunda 343 cevap paylaştı.
+1 yılHatırlıyorum yıllar önce 5s vardı. Sonra bir daha olmadi
00 Yorumla
+1 yılBenim de olmadı ne yapacağım beraber oturup ağlasak mı yani yaşım 31
00 Yorumla
+1 yılSanırım site yönetimi iphone ile anlaşma yapmış. Sürekli iphone ile ilgili sorular vitrinde.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe alakası var ya bir çoğu sırf hava atmak aman geri kalmayayım diye alıyor telefonu. Yoksa ihtiyaç falan bahane. Ben Android kullanıcısıyım bana göre ios tan çok daha kullanışlı.
00 Yorumlayoo bende xiaomi 12 pro var elinde ıphone olanlar bana ezik gibi geliyor hahahaha
00 YorumlaHayır sadece alo diyip internete girmem için o kadar para vermeme gerek yok
00 Yorumla
+1 yılBende olmadım onun yerine daha güzelini aldım s22 ultra ve mı 11 ultra çünkü daha iyiler
00 YorumlaBen bı iPhone 6 aldım zamanında sonra belimiz dogrulmadi 😂
00 Yorumla
+1 yılÜzülmen gereken daha önemli şeyler varken buna üzülmen kesinlikle eziklik ve vizyonsuzluk
00 Yorumla
+1 yılİnsanın statüsünü telefonlar değil, o telefon ile neler yaptığı belirler
00 YorumlaHayır tabiki de bnce tamamen ben buna bu kadar para vermem düşüncesidir 😃
00 Yorumla
+1 yıl30 yaşındayım hayatımda elime bile almadım Iphone u :D Bana orta segment akıllı telefonum yetiyor.
00 Yorumla
+1 yıldegildir herkesin her seyi olmak zorunda degil bence illaki bi gun olur kosullar uygun olunca
00 YorumlaYazılımı gelişmiş olsada ben apple firmasının huylarını sevmiyorum.
00 YorumlaKısmet ya öyle düşünme bence inşallah seninde olur.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSiz ciddi misiniz insanın iPhone u yok diye ezik olmuyorsunuz bana göre evet ezik diyenler heralde anasının karnında iphone 14 pro maxla doğdu dedelerinin hergün elinde ipad apple var zaten olan var olmayan var normal herkesin ekonomisi parası bir mi telefon değerle ölçülmez …
00 Yorumla
+1 yıliOS kullanımı hoşuma gitmiyor. Bugün istesem 4-5 tane 14 pro alırım
00 YorumlaBen 42 yaşındayım bende kullanmadım ama hiç aramıyorum yokluğunu
00 Yorumla
+1 yıl30 yaşında ilk defa ıphonum oldu dert edinme buna
00 YorumlaAyranları yok içmeye atla gidiyorlar s*ıçmaya.
00 YorumlaAkıllı Telefon Alışverişi konusunda 1,1b cevap paylaştı. eziklenmek için amma çok sebep arıyorsunuz ayqu
00 Yorumla- Devamını Gör (95)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne