İnternet & Teknoloji Ulan böyle hesaplar benim storylerimi neden izleyip duruyor? Burbie Takip Et Guru Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Takip de etmiyorlar kaçtır denk geliyorum aynı hesaplar galiba ne ayak? Ulan böyle hesaplar benim storylerimi neden izleyip duruyor? Cevapla Takip Soruları Hesap Soruları Beğen Paylaş Takip Et
FurkanNero Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 83% +1 yıl Birinin fake hesapları senin dikkatini çekmek için gibi geldi bana 0 1 Yorumla Burbie +1 yıl İyi de nasıl bir amaç bu Yorumla
Ali-Rıza Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Bende de var onlar takip makip yok ama bütün hikayelere bakiyolar maaşallah😃 0 0 Yorumla
madscientist Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl seninle ilgileniyorlar demek ki 0 9 Yorumla Burbie +1 yıl Ne alaka Yorumla madscientist +1 yıl takip etmiyorsa seni aratıp bulup storine bakıyorlar. ilgilenmese bakar mı Yorumla Burbie +1 yıl Ya adam seks sayfası açmış ne alaka Yorumla madscientist +1 yıl seks sayfası ne? instagramda yasak değil mi? Yorumla Burbie +1 yıl Ya saf mısın bilerek mi yapıyon yorma beni hadi Yorumla madscientist +1 yıl ne saygısız insansın ya sen. sanki atom parçalıyorsun da süper zeki ve yoğun birisin ama buna yoruluyorsun. insanlarla nasıl konuşulur şunu artık öğren, biraz saygılı ol Yorumla Burbie +1 yıl Çok konuşma beğenmiyorsan engelle geç Yorumla madscientist +1 yıl hayır ben eşeği adam etmeyi seviyorum Yorumla Burbie +1 yıl Tamam ben engellerim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Birinin fake hesapları senin dikkatini çekmek için gibi geldi bana
İyi de nasıl bir amaç bu
Bende de var onlar takip makip yok ama bütün hikayelere bakiyolar maaşallah😃
seninle ilgileniyorlar demek ki
Ne alaka
takip etmiyorsa seni aratıp bulup storine bakıyorlar. ilgilenmese bakar mı
Ya adam seks sayfası açmış ne alaka
seks sayfası ne? instagramda yasak değil mi?
Ya saf mısın bilerek mi yapıyon yorma beni hadi
ne saygısız insansın ya sen. sanki atom parçalıyorsun da süper zeki ve yoğun birisin ama buna yoruluyorsun. insanlarla nasıl konuşulur şunu artık öğren, biraz saygılı ol
Çok konuşma beğenmiyorsan engelle geç
hayır ben eşeği adam etmeyi seviyorum
Tamam ben engellerim
Hep böyle şeylere baktigindandir
Çekiyorsun demek ki.
Ne bilelimm