Pili içine kaçmıştı. Öyle duruyor ışığı da kullanamıyoruz. Vidası falan olsa açacağım da işte yok. Nasıl açabilirim bunu?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Pili içine kaçmıştı. Öyle duruyor ışığı da kullanamıyoruz. Vidası falan olsa açacağım da işte yok. Nasıl açabilirim bunu?

Pilin ustunde temasi kesen plastik bir şerit var. Onu cikarmaniz gerekiyor.
Nasıl yani nerede tam olarak? Dışardan bakınca bir şey yok. Öyle bir şeyi varsa içini açmam gerekiyor işte.
Pil surgusunu cikaramiyor musun? Ufak bir çentik var onu ittir çek çikar. Fakat sürgü yok sanki sizin kumanda da. Aynisi var bendr bakiyorum şu an
İşte ittiriliyor ama dışarıya çıkartamıyorum sanırım pil sıkışmış içerde
Hayir pil sıkışmadi. Iyi dinle; tirnak araligi olan bir çentik var. Onu pil sürgü yerine dogru ittir çek zorla çikar
Foto atabilsem atip gosterecegim xperim yetmiyor maalesef
Bak o sürgüyü içeri ittiriyorum.. pil yatağıyla birlikte içeri gidiyor. Geri çekince az biraz geliyor gerisi gelmiyor. Bunu böyle denedim hep.. o pili çekmek için olan yer zaten küçücük kırıldı onlar da zorlarken
Şu beyaz yeri çıkartsam acaba? Tuşlar bira şey olmaz bence böyle yapsam
Tamam. O halde icini açmanin tek yolu var. Tuşlarin oldugu bolgeyi goruyorsun. Beyaz yuzeyin kenarina ince bir biçagi tak yavaşça kaktır çikar. O şekilde duzeltebilirsiniz pili. Içini açmanin tek yolu bu
Oyle yapin evet
Teşekkür ederim deniyorum hemen
Sonucu yazin lütfen. Rica ederim
Beyaz kısmı alttan azıcık kaldırdım pil sıkışmış çünkü ters takılmış. Hafif aralayınca geldi valla çıkartabildim düzgün taktım. Ama sanırım piş bitmiş çünkü çalışmıyor kumanda. Çok teşekkür ederim valla Allah razı olsun.
Problemi bulduk 😀 geçmiş olsun. Rica ederim 🙏
Valla ben bozmuştum şimdi mutlu olucak Arkadaşım..
Bu arada o kumanda saglikli degil iyice sensore yaklaştirip deneyin oyle calişiyor. Tam emin olmak için, kumandanin kizilotesi lambasina tuşa basarken telefon kamerasi ile bakin. Tuşa basinca mavi işik yaniyorsa kumanda calişiyor demektir. Ciplak gozle goremezsiniz o işigi. Telefon kamerasindan gorunur.
Öyle yapmadım ama pili bitmemiş. O küçük siyah şey ne diye bakıyordum sonra ona yaklaştırdım kumandayı çalıştı. Arkadasım çok sevindi valla teşekkürler
Bende sevindim. Rica ederim efenim 🙏
Cevap
4Cevap
Yandan kestırıp açmalısın sıkıştıysa ama dikkatli ol kablolar koparsa çöp olur
Yandan birleşme yeri varsa bıçakla kastırarak açabilirsin
kapağı var bak aşşağıda çek onu
Pil içeriye kaçtığı için sıkıştı. Çekilmiyor o kapak.
İnçe ucu tırtıklı bir plastik var ama onu da denedik o da çekilmiyor. Ucu azıcık çıkıyor sonra gelmiyor gerisi.
Bunlar çabuk bozuluyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar