İnternet & Teknoloji Instagram yemek sayfamı büyütmek için takipçi ve beğeni satın alsam olur mu? usy26263qj Takip Et Xper 2 Yaş: 41 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bilen var mı alsak bir sey olmaz degilmi sorun cikmaz yapam var mı Güncellemeler+1 yıl Sayfamizi takip etmej isteyebler icin yoytube lezetli tariflerInstagramda lezetli_tarifler Instagram yemek sayfamı büyütmek için takipçi ve beğeni satın alsam olur mu? Cevapla Instagram Soruları Satın Alma Soruları Satış Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Sahil06 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 93% +1 yıl Neden youtube değil. Herkes Instagram kullanmıyor sonuçta. Tanıdığım kadınlar bile youtube dan takip ediyor. Ben de pek çok tarif aldım hiç instaya bakmadım. 0 1 Yorumla usy26263qj +1 yıl Youtube de var sayfami, Yorumla
Sokacu Takip Et Xper 2 Yaş: 41 +1 yıl Birde arkadaşın renk kuşağına abone olur musunuz tırnak üzerine bende destek olacağım kanalınıza 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl adı ne sayfanin. ben tarif ariyorum 0 1 Yorumla usy26263qj +1 yıl canım sayfayi yeni actik tarifler bir haftaya yuklenicek takip etemk isersen he. Youtube hem insagram lezetli_tarifler insat takipte kal gelicek tarifler Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Neden youtube değil. Herkes Instagram kullanmıyor sonuçta. Tanıdığım kadınlar bile youtube dan takip ediyor. Ben de pek çok tarif aldım hiç instaya bakmadım.
Youtube de var sayfami,
Birde arkadaşın renk kuşağına abone olur musunuz tırnak üzerine bende destek olacağım kanalınıza
bir şey olmazda fake hesap çoğu :)
adı ne sayfanin. ben tarif ariyorum
canım sayfayi yeni actik tarifler bir haftaya yuklenicek takip etemk isersen he. Youtube hem insagram lezetli_tarifler insat takipte kal gelicek tarifler
Problem olmaz
olur