adam diyor gel gor al ya da alma kendisi ve akrabalarida kullaniyor bende alicam ama param yetmiyor. Mersinde alan var mi.
instagram hesaplari: @hairkulade
instagram hesaplari: @hairkulade
Doktorum. Saç çıkaran ilaç halen yok.
Önce doktora git saç dökülmenin nedeni ne onu öğren. Stress mi, androjen tipi saç dökülmesi. Sebep bilinmeden tedavi yapılamaz.
benimki ırsi. sayfalarina baktim videolu 1 ve 2 ay ele almışlar oda mı yalan diycez ama gözle görülür etki var. satan kisi diyor gel gör beni al ya da alma sana kalmış.
Doktora görün. Irsi dediği erkek tipi saç dökülmesi mi?
evet baya dokuluyor saclarim acildi aileden geliyor
Onun tek tedavisi benim bildiğim erkeklik hormonunu bloke eden finasteride denen ilaç var. Ama istenmeyen çok kötü yan etkileri var. Çoğu hasta kullanmayı tercih etmiyor, benim de önerdiğim bir şey değil.
Yapacak bir şey yok. Kafana süreceğin şeyler stress tipi saç dökülmesine etki eder. Yani ben bir faydasının olacağını sanmıyorum. Saç ektirmek tek kozmetik çözüm.
evlenince kocam alır :D
Cevap
2Cevap
Size Fitcare Saç Besleyici Losyonu önerebilirim. Tübitak onaylı bir üründür. Saçların dökülmesine engel olmakla birlikte doğal saçlarınıza kavuşşmanızda çok etkilidir. Web sitemizde sıkça sorulan sorular kısmını incelemenizi özellikle tavsiye ederim. www. fitcare-ilac. com
dolandırıcı
sayfalarina baktim videolu cekim yapmislar 2 ayin gözle görülür etki var diyor gel beni gör al ya da alma cayimi ic diyor. bnim kafama yatti param yok ogrenciyim
10 senemi saç çıkarmaya adamış biriyim böyle şeylere inanma
bende adanadayim gidip gorucem bakicam. 2 sise ile zengin olmazlar ya 2 sisede etki gosteriyor diyorlar.
kullan bakalım işe yararsa söylersin
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?