Akape yönetimi zamcıklarına devam ediyor..😡 Hala aboneliğe devam etmeyi düşünen varsa, Papara Kart sayesinde yarı yarıya ödeme yapabilir. Tabi bu saatten sonra para bu kampanyaya ne kadar devam eder bilinmez..
Netflix'in toplam bütçesiyle Amazon sadece 8 bölümlük dizi çekiyor. Disney neredeyse tüm film yapım şirketlerini ve platoları bünyesinde barındırıyor. Netflix'in Youtube'dan kaliteli içerik ürettiğini düşünmüyorum. Popüler kültür mü, Kült mü? Başyapıt mı? hayat hep tercih yapmaya itiyor insanı ne garip.
Umut her zaman olmak zorunda içimizi ferah tutmalıyız.. Bu kötülüğe sadece bizler dur diyebiliriz. Gelecek olanlar emin ol bunlar kadar kötülük yapmazlar bu insanlara.. Çünkü tek şansları var..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Düşünmüyorum
Yok almıyorum aldığım da tmel almıştım 20 30 bir şey veriyordum sonrada kapattım eğer para verecek olursam Adobeye veririm daha iyi
Bu zamlarla Netflix üyeliği ne kadar sağlıklı olur bilemiyorum. 🙄
Ben kapattım 2 ay kadar önce, tekrar kesinlikle düşünmüyorum.
Disney+ ve amazon kullanıyorum. ikisinin toplam ücreti bunun 144P yayınının parası bile tutmuyor.
İçerik önemli.. Amazon bende var ama çok açtığım söylenmez
Netflix'in toplam bütçesiyle Amazon sadece 8 bölümlük dizi çekiyor.
Disney neredeyse tüm film yapım şirketlerini ve platoları bünyesinde barındırıyor. Netflix'in Youtube'dan kaliteli içerik ürettiğini düşünmüyorum.
Popüler kültür mü, Kült mü? Başyapıt mı? hayat hep tercih yapmaya itiyor insanı ne garip.
Haklısın. Disney içinde üyelik düşünüyorum aslında ama biraz daha içerik gelmesini bekliyorum sanırım.
Netflix ve Akp'nin ne âlâkası var yahu, bizim ülkenin sitesi mi? 😅
Üyelik düşünmüyorum, düşünmedim. Alternstif siteler benim için var, böyle sitelere paramı yedirmem.
Zamları kim yapıyor? Akape yönetimi vergiyi dayıyor netflix de mecbur zam yapıyor.
Vergiler vergiler, bitmiyorlar. Bu açıdan düşünmemiştim. 😂
İnsan olarak yaşamamızı istemiyorlar😵💫
Ne diyeyim kendilerine hava hoş gün güzel.
Seçimde ne diyeceğimiz biliyoruz 😊 inşallah bu sefer yüzümüz güler..
İnşaAllah daha kötü günler görmeyiz, hiçbir partiden, adaydan umudum yok.
Umut her zaman olmak zorunda içimizi ferah tutmalıyız.. Bu kötülüğe sadece bizler dur diyebiliriz. Gelecek olanlar emin ol bunlar kadar kötülük yapmazlar bu insanlara.. Çünkü tek şansları var..
Hakkımızda hayırlısı diyorum, İnşaAllah dediğiniz gibi olur.
Ben inanıyorum 🙏 hayırlısı olacak..