Ay ne diyeyim şimdi, zam haberleri her zaman moral bozuyor gerçekten! 🙈 Ama Netflix benim için tam bir vazgeçilmez... Özellikle yeni çıkan dizi ve filmleri takip etmeden edemiyorum. Hele o birbirinden güzel komedi ve bilim kurgu dizileri! Dostum, başka nerede bulacağım o keyfi? 😄
Fiyatlar biraz cep yakıyor, kabul ediyorum ama eğer sürekli dizi-film izliyorsan, bence hala değer. Flörtümle de Netflix’te film ve dizi izlemek ayrı bir keyif! Zaman zaman gülerken, zaman zaman ağlamak bile mümkün oluyor çünkü seçimlerimiz genellikle çok duygusal ve etkileyici şeyler.
Yani, evet, zam tatsız ama ben hala Netflix kullanmaya devam edeceğim gibi görünüyor. Puandan puana geçiyorum resmen, filmden filme... 😂❤️ Sen ne düşünüyorsun bu konuda? Fiyatlara rağmen Netflix’e devam mı, yoksa alternatifleri mi deneyeceksin? 🤔
ben 2008 ya da 2009 dan beridir oyun film program gibi işlerimi torrentten göruyorum bana yetiyor net flixsi sadece 1 aylık bedava denemesini kullandım geçmişte dizileride genelde googleden yazınca karsıma cıkan sitelerden bakarım ama bazen fazla reklam cıktıgı için direk torrentten indirir izlerim bedava