Hangi uygulama eski telefonumdaki tüm verileri eksiksiz bir şekilde yenisine aktarabilir?
Phone Clone
Smart Switch
Mi Taşıyıcı
Share Me
Diğer (Yoruma gelin)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hangi uygulama eski telefonumdaki tüm verileri eksiksiz bir şekilde yenisine aktarabilir?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Smart Switch kullanılabilir
phone clone daha kolay hesaplar bile açık olarak geliyo ben yapmıştım çok kolay ekstra zahmete gerek yok
Eski-yeni telefonlar nedir?
ikiside samsung android yani. Esas sorum wpdeki sohbet ve içindeki medyaları direkt nasıl yenisine aktarabilirim de aslında.
Eski telefondaki wp mesajlarını gmail hesabına bağlı driveye yedekleyin. Yeni telefona wp kurarken, aynı gmail hesabını girdiğinizde, yedek verileri geri yükler.
Samsung telefonlar arası veri taşıma için, Smart Switch kullanın.
phone clone nasıldır peki hangisi daha iyidir smart switch mi o mu?
Diğerini hiç kullanmadım. Smart Switch, resmi Samsung uygulaması olduğu için onu kullanıyorum.
yeni telefon ne eski telefon ne
iksiide samsung android
phone clone iyidir
peki whatsappı eski telimdeki tüm verileriyle yükleyebiliyo muyum
whatsapptaki verileri ayrıca whatsappın içinden yedekliyorsun o yedek dosyasını yeni telefonda açtığın zaman yedeklemiş oluyor
yedek dosyasını wp ayarlarından mı indiricem nası yapıcam
ayarlar /sohbetler / sohbet yedeği / yedekle. bunu yaptıktan sonra hem tel hafızasına hem de aktifse Google drive'a yedek dosyası oluşturur.
yeni telefondan aynı yere gelip sohbet geçmişine basıyorsun. sohbeti aktara basıp dosyayı seçiyorsun
bu kadar basit miydi yani :)
evet 😀