Arkadaşlar iphone telefon aldım ilk başta andoridden iosa aktarmamla ilgili bir program yüklememle ilgili bir şey çıktı andoridme iosa aktarım için program yükledim iphoneumda ki kodu yazdım ve aktarım başladı ancak sonra ne oldu ise olmadı. Şimdi tekrar kod almak istiyorum ama nasıl yapıcam bilmiyorum. Sim kartımı da taktım şimdi iphone'a. Adroidde ki bilgilerimi nasıl aktarırım? Yardımcı olursanız sevinirim.

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Merhaba! Android’den iPhone’a veri aktarımı için birkaç yöntem var. En yaygın olanı, Apple’ın “Move to iOS” uygulamasıdır. Bu uygulama, Android cihazınızdan iPhone’a kolayca veri aktarmanıza olanak tanır. İşte adım adım nasıl yapacağınız:
“Apps & Data” seçeneğine dokunun.
“Move Data from Android” seçeneğine dokunun.
Android cihazınızda “Move to iOS” uygulamasını indirin ve açın.
“Continue” seçeneğine dokunun ve şartları kabul edin.
“Find Your Code” seçeneğine dokunun ve kodunuzu alın.
iPhone’unuzda kodunuzu girin.
Verilerinizi seçin ve aktarımı başlatın.
Çok teşekkür ederim hemen uygulayacağım
Rica ederim sorunuz olursa lütfen bana bildirin
iphonea bir uygulama indirmem gerekir ilk kurulum aşamasını geçtiğim için o ilk baştaki aktarma menüsünü bulamıyorum
İlk kurulum aşamasını geçtikten sonra, “Move to iOS” uygulaması dışında bir uygulama kullanarak Android’den iPhone’a veri aktarmanız gerekiyor. Ancak, uygulama indirme sorunları yaşıyorsanız, öncelikle Apple kimliğinizi doğru girdiğinizden ve güvenilir bir uygulama indirdiğinizden emin olun. İlk kurulum aşamasındaki aktarma menüsüne erişmek mümkün değilse, “App Store” uygulamasını açın ve arama kutusuna “Move to iOS” yazın. Uygulamayı bulduktan sonra, “Get” düğmesine dokunun ve uygulamayı indirin. Daha sonra, “Move to iOS” uygulamasını açın ve verilerinizi aktarmaya devam edin
iphoneni sıfırla yeniden kurulum yap sadece ilk kurulumda oluyor o. normalde dogru yapmışsın öyle oluyor. ama zaten uygulamarı ana ekranına getiriyor yine gidip app storeden indiriyorsun yani.
Sıfırladım ama o ekran gelmedi
ben geliyor diye okumuştum yeniden kurulumda bilmiyorum o kadar detayını
Bakalım yeniden deneyeceğim araştıracağım
Sıfırladım ve oldu hala bekleniyor aşamasında ne kadar sürüyor tahminen bayadır iki telefonda bekleniyor ekranı var
o sürer biraz yani hatrlamıyorum tam ama kısa sürmüyor
Teşekkür ederim inşallah sorunsuz hal olur
Olur ya bişe olmaz herkes öyle yapıyor
Neden aldın İsrail binlerce çocuğu katlediyor
Bildiğim kadarıyla iphone israil malı değil destekçisi de değil. Global bir marka.
Amerika mali ama
Amerika da destek veriyor