İnternet & Teknoloji Aynı numara üzerine ikinci Instagram açılabiliyorsa bir önceki kapatılmış mıdır? jajwhwjwj Takip Et Xper 1 Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl lütfen yardımm Aynı numara üzerine ikinci Instagram açılabiliyorsa bir önceki kapatılmış mıdır? Cevapla Instagram Soruları Numara Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
misskikirir Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Büyük ihtimal 1 4 Yorumla jajwhwjwj +1 yıl ama eski hesabıma giriş yapmaya çalıştığımda "*** bu e postana şifre yenilemek için bildirim gönderdik yazıyor"numaramı yazınca ise kullanıcı bulunamadı diyor. acaba kapatılmış mıdır kesin olarak? geçen yıl açmıştım Yorumla jajwhwjwj +1 yıl kapatılmış olsa e postana bildirim yolladık der mi? kontrol ediyorum bildirim filan yok. Yorumla misskikirir +1 yıl Çalındı sonra mı kapandı acaba çözemedm Yorumla jajwhwjwj +1 yıl dondurdum sonra da şifreyi unuttum giriş yapamadım.şimdi de aynı numarayla yeni hesap açtım izin verdiler. demek ki kapatılmış mi eskisi? Yorumla
ahmts12 Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Muhtemelen evet 0 3 Yorumla jajwhwjwj +1 yıl İnstagram normalde o numarayla bir hesap açılmışsa eğer ikinci hesabı açmamıza izin vermiyor mu Yorumla retniw +1 yıl evet Yorumla ahmts12 +1 yıl Evet Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Büyük ihtimal
ama eski hesabıma giriş yapmaya çalıştığımda "*** bu e postana şifre yenilemek için bildirim gönderdik yazıyor"
numaramı yazınca ise kullanıcı bulunamadı diyor. acaba kapatılmış mıdır kesin olarak? geçen yıl açmıştım
kapatılmış olsa e postana bildirim yolladık der mi? kontrol ediyorum bildirim filan yok.
Çalındı sonra mı kapandı acaba çözemedm
dondurdum sonra da şifreyi unuttum giriş yapamadım.
şimdi de aynı numarayla yeni hesap açtım izin verdiler. demek ki kapatılmış mi eskisi?
Kapatmıştır denemedim ama
Hayır acabiliyorsunuz
Nooo
hayır.
Hayir
Muhtemelen evet
İnstagram normalde o numarayla bir hesap açılmışsa eğer ikinci hesabı açmamıza izin vermiyor mu
evet
Evet
hayır