Geliyorlar bizim eve bilgisayar diye ağlıyorlar vermek istemiyorum. Bilgisayarıma bir şey gelirse alamam yani pahalı. Bilgisayarımı vermiyorum diye ne oluyor sanki?

Geliyorlar bizim eve bilgisayar diye ağlıyorlar vermek istemiyorum. Bilgisayarıma bir şey gelirse alamam yani pahalı. Bilgisayarımı vermiyorum diye ne oluyor sanki?

Tatlı dilla kendinizce olabilecek seviyede olan izah neyse, onu yapın ondan sonra net haklısınız bence. Ki bilmezine ve kendi malzemeleri olmadığı için, çocukluktan bağımsız zerre hassasiyet göstermeden yapıyorlar bunu. Onun için haklısınız.
söylüyorum yani değerli ve bilgisayarımla işim var veremem herkese diyorum beni kibirli görüyolar...
Yani sizin gözetiminizde kullanım bir iki kere olur belki sizin onayınıza göre, fakat fazlası farklılaştırıyo işi. Sizin de işiniz gücünüz var diyerek aktarın olayı bence.
teşekkür ederim <3
Bol kolaylıklar, stres veya rahatsızlık duygusunu yaşamayın benceee
Cevap
9Cevap
Zorunda değilsiniz.
bence de teşekkür
Rica ederim
Verme. Bu bir nevi kişisel şahsi eşyan. Ayrıca eli yüzü düzgün işlemcisi hızlı vs bir laptop ortalama fiyatı 10, 15 bin. Bu fiyatlar makul düzeyde birde. Çocuklarını misafirliğe getiren yanındada bir zahmet ya laptop ya da İpad getirsin.
Sonuçta senin ozelin oluyor. İçinde şahsi bilgilerin ya da önemli şeylerin olabilir. Sen şu an şımarık olarak gorunuyorsundur.. büyük ihtimal...
evet bana öyle diyolar annesi gelmiş diyo "kendimiz alınca senden istemeyiz zaten bilgisayarın var diye yaptığına bak" iyi de ne alakaa
Sacmalik.. düşüncesizlik iste. boş ver takılma. Sende onlar varken. Odayı kilitle. Kimse girmesin. Çocuklar da giremez.
Bunun bozmasini fiyatini gectim icinde özel seylerin de olabilir coluk cocuga boyle seyler vermekten nefret ederim asil yanlis ailelerde cocuklarina başkasının ozel esyalarina dokunmamalari gerektigini ogretsinler artik
ay evet ya tam tersine aileleri teşvik ediyo bi de vermeyince beni azarlıyor ailesi
Kişisel eşyalarımı kolay kolay veremiyorum ben de cok normal bir de misafir çocuğuymuş.. ıı yok olmaz 😅
katılıyorum yani öyle herkese verilmemeli <3
Zorunda değilsin tabi, ben arkadaşlarıma bile zor veriyorum sinavdan sinava
aa arkadaşlar da mı istiyomuş ilk defa duydum
Bilgisayar kişisel bir araçtır. Paylaşılamaz. Bu pahalılıkda, çocuklara hiç verilmez.
katılıyorum ya çok teşekkürler <3
Korkunç duvar kağıtları koy bidaha gelmezler.
dabbeğ debbbeeğ.,...
KJASJLKDSAJLKS mantıklıymıs
Aynı olayı ben de yaşamıştım 👍 anasını * öyle bir durumda o çocuğun
Boş ver parasını odaya bile sokmuyorum :D
hahahahaha çok iyi :D misafir çocuğu savar
Verme tabi. Bozarlar ❤
katılıyormmm <3
Hayır vermek zorunda değilsin
bence de teşekkürler <3
Rica ederim
Değilsin bencede verme
verme zaten