Bir kere verilince ellerinden alınmıyor veletlerin. Minecraft açıyor kapatmadan Valorant giriyor çıldırırsın jfdgvsdfj

Bir kere verilince ellerinden alınmıyor veletlerin. Minecraft açıyor kapatmadan Valorant giriyor çıldırırsın jfdgvsdfj

Eski apartmanımızda misafir çok nadir gelirdi. Gelenlerin arasında çocuk olmazdı.
Şimdiki apartmanda çocuklar var arada geliyorlar ama bilgisayarla ilgilendikleri falan yok. Evi geziyorlar yeni taşındık falan. Kitaplarıma bakıyorlar yarısı yenmiş uclu kalemin ne kadar saçma olduğuna odamdaki her şeyin ne kadar saçma olduğuna bakıyorlar.
asla o yağlı pis iğrenç elleriyle klavye ve mausa dokunup yağ katmanı oluşturup sinirlenince çığlık atacak ve o ağzından çıkan tükürcükler monitörü kirleticek ayrıca o bilgisayar o düşman için değil. Ama annesinden uzak dur.
Canlandırarak okudum mxçxçöxçxöxçx
Cevap
15Cevap
Hayır mümkün değil
Eski bilgisayarımda gta sa var oturur ondan onda oynar. Salonda konsola dokunan çocuğun kolunu kırarım 😃 pc sadece şifreli.
ay ay misafir cocuğu olsam gelmezdim evine ghsgdfdh
@aylası20 cok geri kafalı bi düsünce tarzı bence yaş ne olursa olsun bilgisayar sahiplenmenin çocuklukla alakası yok
@aylası20 bilgisayarını sahiplenmesimden mi buna karar verdin ajshajkssjsmsk
Oncelikle duzgun konus. Ben senin sahiplenmene laf atmadim kisilik bu zaten. Sadece garipsedim. Bir bilgisayari bu kadar sahiplenenin esini kardesi nasil sahiplenecegini dusunup sasirdim sadece. Kotu birsey demedim
Ama sen cidden asiri sahipleniyorsun. yani bu benim dusuncem. Sana kotu birsey demedim.
+Vermem.
-Ama anneme söylerim
(Çocuk odadan çıkarılır ve kapı kilitlenir)
Hayır, bozuk falan derim. Kardeşime izin vermiyorum misafir çocuğuna mı vericem
vermem isterse ağlasın zırlasın yiğenlerimden başka kimseye vermem
@aylası20 ilk defa amca olmak ayrıdır. en küçük kuzenim 38 yaşında. bazı kuzenlerimin torunları bile var SD:AASDasd
@aylası20 ha torpili yeğenlerimin olması zaten :) prenseslerim onlar
@aylası20 benimde tersi hemde kuzenler zaten yaşça oldukça büyük. Benim tek kardeşim var. Onunda iki prensesi var ilk göz ağrılarım
@aylası20 amin kötüye bir şey olmaz 😝
@aylası20 yegenlerimi hiç sevmem dedin.
@aylası20 bilgisayar benim özel esyam niye vereyim? Her ağlayan çocuğa istediğini yaptirirsan öyle alışır. Yorumda yegenlerimi sevmem kuzenlerimi severim yazdın iyi oku. İnsan kardeşinin çocuklarını nasıl sevmez? Bı espri yaptım gelmiş bana atar yapıyor. He kötüyüm sana giren çıkan ne?
@aylası20 yigenim telefon tablet diye ağladıgında annesi babası telefon tablet vermezdi. ben dayanamaz ya telefonumu verirdim ya gel bilgiyasara otur derdim.
@aylası20 bana atar gider bilmem tavırlar yaparsan bende ona göre cevap veririm. sadece bi espiri yaptım zaten emojiyle belli gelip hemen cocuk gibi atar yaptın. seninde ne dediğin belli değil hem misafir cocuguna niye vermiyorsun ağlar diyorsun hemde verince kötülük yapıyorsun diyorsun. evet yaptıgım dogru değil ama insanda biraz kıyamıyor.
ajhsdgahkjsdd ben wifi şifresini bile vermiyorum
Ama ya ne hayallerle gelmisti yazık üzeri silinmemis leş tabletini ble getirmisti slalsöaşkxaşclxç
bak öyleyse o zaman oynatırdım harbi bizde geçtik o dönemlerden ulan beeee
eheheh
Ben vermem bilgisayarım namusumdur
övcmböxvmcnçbçn net
Misafir çocuğumu? Eşim çocuğum olsa bile bilgisayarıma dokunamaz.
Hayatının hatası olur
Ölüm gibi bişi olurdu her halde
bilgisayar bozuk bozuk açılmıyor :D
Ben verirm lanet olsn icimdeki cocuk sevgisine
Öyle bir hata yapmıştım daha asla yapmam
Hayır verilmez.
vermedim vermem bozuk hadi yallah
öcvmcxöjhkf
üstüne para verseler vermem
Misafir cocugu gibiydin. Geldin dagıttın gittin...
Vermiyorum
Kesinlikle verilmez
asla vermem
Eve misafir gelmediği için öyle bir derdim yok.
Ay ne güzel kıskandım
Hayır verilmez.
Hayır verilmez
Olsun yazık yinede
asla vermem..
Verilmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?