Heryere sordum teknosa vs hepsi güncel fiyat söylediler ve pro max stoklar da yokmuş 14 çıktığı için.
Bende vatan da 1 tane 13 pro max 128 i 33 bine aldim.
şu an her yer 41 diyor :D iyi olmuş mu size
Bende vatan da 1 tane 13 pro max 128 i 33 bine aldim.
şu an her yer 41 diyor :D iyi olmuş mu size
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
tabi zaten zamlanmıştı alman iyi bir fikir bende 14 pro + watch ultra+ aırpods pro 2 alacağım satışa açılmasını bekliyorum
Bi arkadaş dedi ki keşke 256 alsaydın 128 almasaydin. Ileride satarken zor satabilirsin millet 256 daha çok tutuyo dedi
alakası yok yok birde ıphone her türlü satılır
O teli alınca ne oluyo yani bu kadar ne özelliği barda o parayı veriyosuniz anlamıyorum ozentilik resmen
Muradina erdiysen sorun yok millete hava atabilirsin artık
Hava değil ya iş için lazim
Normal telefonda isini gorur iş icinse herseyin apple olsun o zaman bilgisayar tablet ne varsa telefonun isi olmaz bilgisayar ve tabletin isi olur o da ne is yaptigina bagli tabi gereksiz yere hava yapacam diye o kadar para vermek beyne sıgmıyor
Bilgisyar kullanmıyorum maalesef
İpad alsaydin daha yararli olurdu senin icin
Akşama o telefonu sana verirler mi bilmem, fiyat farkı isterler muhtemelen
Fatura mi attılar Whatsappdan
Aldın mı telefonu
Evet elimde şu an
Şanslısın, güle güle kullan, ne iş yapacaksın o telefonla merak ediyorum
Çok tesekkurler.. satış pazarlama sektorundeyim ınstagram da da pazarlama yapıyoruz kaliteli cekimler şart. Android iğrenç çekiyor. En azindan yarın obur gün satmaya kalksam cop olmaz
Çöp olmaz demene katılıyorum, diğerleri kadar değer kaybetmiyor, neler satıyorsunuz instagramda, bi ara ben de yapmaya çalıştım, beceremedim
Akıl işi değil arkadaş sizin pataniz neyseki
Valla yapcak bir şey yok ne zamandır çok istiyordum
Beni ilgilendiren bir durum değil elbette akıl işi değil sadece
İnternetten mi sipariş verdin
Hayır mağazayı aradım vatan i , şu an iş yerinde olduğum için gidemedim , eft yapıp ayirttirdim akşam mağazadan alcam cihazu
kaça aldın
33 bine aldim adama. yalvar yakar.
41 bin şu an 128 i
hayırlı olsun
açtın mı
Yok mağazaya gidicem akşam iş çıkışı. Fiyat artmasin diye eft yaptım vatan a adam ile konuşup
parayı odedin mi
Evet gönderdiğim iban da vatan compt hesabiydi
Adam gelin alın dedi ama iş ten cikamadigim için eft yaptım
az kapora atsan yetmez miydi
Yok şu an hepsine zam geldiği için, sistem de guncelleniyormus fiyatlar cihazı okuturken 41 binden alınıyormuş. Sabab in korunde mağazayı aradım ekran güncellemeden önce 1 saat sonra gelirseniz eğer 41 bin olacak dedi mecburen. Is yerime. yakin mağaza akşam gidicem bakalim
iyi iş yaptın
14 çıkınca düşer sandim fiyatlar bekledim mal gibi afedersin. 256 alcaktım normalde ama. yapcak bir şey yok acilen telefon değişmem lazım andorind den biktim
bmde samsung aldım
galaksy s22
6.1"