Telefona okadar verilir mi demeyin. Baya bi birikimim var , samsung kullanıyoruz da noluyor çöp. Iphone değer kaybetmiyor en azindan. 250 gb düşünüyorum 35 bin. şu an.
Sizce alırken kasko da yaptırayım mi?
Sizce alırken kasko da yaptırayım mi?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Eğer imkanın varsa al çok iyi çok güzel bir telefon. Her konu bakımından süper.
Yaa birde dün gittim hep mağazalar da 1 tane kalmış 128 gb. Erkek arkadaşımda 250 al diyo foto video çekmeyi çok seviyorum isim dede kullanıyorum bazen , resmen telefon şu an zor bulunuyor. Diyor ki vatan computer da ki adam : %13 zam gelecek bu ara hemen almalisiniz
Evet oda dolar gibi yaa. Ben ilk 11 aldığım zaman 7 bin 1 ay sonra cıktı 14 bine, onu sattım 13 pro aldım aynı şekilde
Peki sence kasko yaptiriyimmi? Adam diyor 3 kez e mahsus telefon ekran kırılırsa degistiriyoruz diyor. bilemedim , erkek arkadaşımda gerek yok kılıf cam taktir güzelce kullan diyo. (11 var kendisinde ) 100 kere düşürdü. Buarada şu an bi kırılsa ekran 15 bin mis
Ama kaskolarda bile belli sebepler aranıyor onları araştırıp yapabilirsin.
Çok sağol... Peki bu telefonu ben şimdi alıp 1 sene sonra satmak istesem (14 almak için ) yine aynı fiyata veya bir tik yükseğe satabiliyomuyum
Emin ol ne olacağı hiç belli değil bir bakmışsın aldigin o telefon çıktı 50 bin liraya bir bakmışsın düşmüş 15 bin liraya. Ama emin ol temiz kullanırsan zararın olmaz.
1 yıl kullanacağım cihaz çok gmfazja
Süper bir cihaz
Degermi 35 bine
Değmez yurtdışındayım burada 18 bin en fazla
Yurtdisindan getirttirsek sıkıntı oluyormu
Yoo 2 bin falan kaydını yaparsın olur biter
128 gb yeter mi normal birine? 256 mi alayim
Yeter ya fazla bile
Peki son sorum kusura bakmayın. Apple kendisinden mi alayım yoksa teknosa vs diğer mağazalar mi? Diğer mağazalar ackcasi taksitli olacagi için dusunuyordum. Gidip gözümü karartip apple dan mı almaliyim
Bence farketmez her yerde aynı zaten