Kızlar sürekli bir şikayet halinde ya. Telefonunu vermiyor bilmem ne..
Aynı şeyi kızlardan istesek ayıp oluyor, özel deniyor. Ne var bu telefonunuzda arkadaş? :D

Kızlar sürekli bir şikayet halinde ya. Telefonunu vermiyor bilmem ne..
Aynı şeyi kızlardan istesek ayıp oluyor, özel deniyor. Ne var bu telefonunuzda arkadaş? :D

Bu kadar genelleme yapman oldu mu şimdi?
Ne yani dünyanın yarısı telefonunu özel diyerek vermiyor mu iddian bu mu?
Telefonumda şifre bile yok ve bende cep olmadığından buluşunca telefonum benimkinde durur hep. Yani kendi deneyimlerin öyle olabilir ama genelleme yapmaya hakkın yok.
Ona bakarsan benim de çevremdeki erkeklerin büyük bir kısmı canını verir telefonunu vermez ama gidip de hepsi böyle diyemem. Önemli olan tek kişi benim herifimin ne yaptığı, 'Dünyadaki Tüm Erkekler'in değil.
Telefon karıştırmak nedir ya? Güvenin yoksa ayrılırsın bu kadar basit. Bunun kadını erkeği yok ama kadınlar telefonlarını karıştıran bir erkek görse ne yani sen benden mi şüpheleniyorsun diye 100 yıl bozuk atabilirler, erkekler de bunu bildikleri için asla el uzatmazlar.
Senin başka bir kızla bir iş çevirdiğini görse en fazla olay çıkarır bağırır çağırır ve meseleyi geride bırakırsınız. Yola devam edersiniz.
Sen onun bir iş çevirdiği erkeklerin hepsini öğrensen çok büyük vukuat çıkar. Geri dönüşü yok.
Başka niye sanmıştın ;)
Erkekler şerefsiz, kadınlar güzel kardeşim dediğin bu senaryoda bilmem farkında mısın.
Olur mu? Erkek her türlü fedakarlığı yapıp her şeyde ilk adımı atacak ve her şeyde taviz verecek. Kadınlar sadrazamın sol... onlara kimse bir şey diyemez.
Telefonumu kurcalayan kızla tekrar görüşmem.
Cevap
42Cevap
Bizim telefonlarda dedikodu kazanı kaynıyor çünküm :D
hainlik yabmayın
Bizde birbirimize yemek tarifi vermiyoruz
Benim gizlim yok
Kadınlar her alanda olduğu gibi burada da zekalarını konuşturuyor. :)
Bu da bizim farkımız😂
Normal göreceksiniz bunu, kadınlar sevgilisini aldatmaz tek telefonu kurcalanır ise bunu hiç hazmetmez. Diyelim sen adam dostun ile mesajlaşıyorsun ve sana eşin bilmediği ve bilmesini istemediğin birşeyler yazıyor, sen istermisin eşinin okumasını? İstemezsin herhalde. Bak aynısını da eşin istemez.
Onun için çok meraklı olmayın.
Kim olursa olsun telefonumu karıştırmasını sevmiyorum içinde her ne kadar önemli bir şey olmasa da birisine bir şey gösterirken elimden alması bile cinnet geçirmelik olay benim için ndjdndjdnjd o yüzden ne karıştırırım ne de izin veririm karıştırılmasına
Savaşlara neden erkekler gönderilir? Çünkü bir değerleri yoktur.
Kadın neden değerlidir? Çünkü değerli oaluğunu bilir ve 0 değeri bile olsa 100 değer verir kendine.
Ara da ki tüm haksızlıklar erkeklerin kolaylıkla seks ile köle yapılabilinmesi ve kendi değerlerinden kolay vazgeçmeleri bir kadın için. Haliyle karşı taraf genelde her konuda haksız ya da suçsuz çünkü kendine verdiği değerden daha fazlasını başkalarına veriyor.
Kadınların da bizim için cinsellikten başka faydası yok
O yüzden boşu boşuna egolusunuz
Harbi içimden yediğin küfürün haddi hesabı yok he
Kızın g*tü düşman askeri s**kmesin diye koru evinde rahat uyusun diye 8 saat nöbet tut sıcak soğuk demeden biri evine gelip tecavüz etmesin diye sabah akşam çalış sonra iguana suratlı feminist kertenkelesi gelsin sana değersiz desin 3 5 abaza yüzünden seks kölesi desin vay aw ya böyle zihniyetin keşke babanı Yunan askerî kaçırsada uçan kartallar seni s*ksee
Hadi hadi ağlamayın 😉 Kader işte. Doğa da bile erkeğin değeri yoktur. Erkek arıların tek görevi kraliçe arıyı dölledikten sonra ölmektir. Geri kalan fazladan erkek arıları da dişi arılar öldürüyor. Çünkü bir değeri yok. 😜
füze var bomba var. erkeğe ne gerek var 🤮😜
Erkeğe gerek yoksa lez ol o zaman
O halde şöyle demeliyiz seni mipp bıraktıktan sonra en ufak bir değerin de bizim için kalmıyor tek amacın cinselliğimi tatmin edip işine bakmak eğer bir değerimiz yoksa ve bunun doğru olduğunu düşünüyorsan bundann sonra erkeğin var ettiği onun geliştirdiği hiç hir şeye eline sürme eğer sürüyorsan buda demek oluyor ki bana muhtaç bir canlısın ve buda senin aciz olduğunu gösterir ha bide ağlama konusuna gelince dünyada böyle senin gibi 3 5 tane var işte görmezden geliyoruz bizde senide bedenin için kullanıp atacaklar sonunda yeri gelicek ortam mali olacaksın daha sonra da böyle kimliği gizleyip erkelere sallayacaksin yani çokta seeey etmemek lazım sonuçta insanoğlu böyle şeyler yapar ha sen ha benim orta kolun altındaki kıl aynı şey ;) şimdi gidip kendini ücretsiz satabilirsin ;)
Benim gizlim saklım yok, bakılabilir. Ayrıca bende telefonları karıştırma taraftarı değilim ama bir güvensizlik oluştuysa verin baksınlar, ne kadar drama yapıyorlar. Verilmediği takdir de zaten güvenim daha fazla zedelenir.
Kadınların çoğu sağı sola ona buna sapık sapık şeyler atıp yazıştıkları milletin kuyusunu kazıp arkalarından iş çevirdikleri için o hanım hanımcık görünüşleri bozulmasın diye
Kişi kendinden bildiği için erkek arkadaşının telini karıştırmak istiyor işte kadın milleti üç kağıtçı delikanlı adam gibi kadın çok az
O vermiyorsa bizde vermeyiz tartışması bile olmazda oda vermesin bende. Sevmem özel eşyamın kurcalanması. Sevgiliyse sevgili ne yani
Birlikteliliğe sözleşme imzalamadım ya bırakırım öyle kızı
Bir erkek olarak bugüne kadar dokunamadılar bile. Bende direkt ayrılık sebebi. Ya inanacak güvenecek ya da kapı orada. Böyle bir yola da gireceksende dürüst olacaksın güven duysun inansın. Ancak ozaman resti çekersin.
Mesajlaşma uygulamaları için düşüncem:
Erkekler birbirleriyle daha yüzeysel mesajlaştığı için, kadınlar da duygusal varlıklar olup birbirleriyle daha özel konuları konuşabildiği içindir diye düşünüyorum
Saygı duymayı bilmek gerek
şüphe ile yaşanılmaz güvenmedikten Sonra
İkinci telefon da kullanabilir kimsenin haberi olmaz
Dürüstlük ve kalite ayrı bir yaşam tarzı
Ben doğrusu erişebilmeliyim telefonuna. Dokunulmaz olamaz. Arkadaşları ile konuşmaları dısında bir göz atabilmelisin diye düsünüyorum. Temelde aslında karıştırmaktan ziyade senden gizlememesi gerekir, bildirimlerini gizlemez telefonunu ters çevirerek koymaz gibi. Ve soruya gelelim ya saklayacak şeyleri var ya gerekli olmayan tabuları bunun yanında da bencillik yapmaktan kacınmaması denilebilir 😁.
Bence erkeklerin ki karıştırılmaz Kadınların ki karıştırılır çünkü
Kadınların gizleyip saklayacak kötü bişeyler yok
Yani başkalarını bilmem ama benim yok telefonumda şifremi bile yok benim
Aşırı iki yüzlü bir durum. Bide gizliyorlar istesende bir şey bulamıyorsun. Kendisine aşık olduğunu bildiği erkeklerden bu yöntemleri öğrenip sağlam idare ediyorlar
Kendi açımdan özellikle fotoğraflara girilmesini istemem sonucta başımın acık oldugu fotoğraflar falan var ama mesajlara daha dogrusu kimle konustuguma bakılmasında sorun olmaz.
Kapali kiz arkadaslarim saçı açık hallerini foto atiyor bazen. O durumlardan dolayi dokunulmamasini istiyorum.
Erkekler zamparalik yapiyor kontrol etmek şart.. kadinlarin ise kiz arkadaslariyla konustugu mahrem yazismalari erkekler merak edip okumaya calisiyor. Baska kadinin mahreminden erkeklere nee?
Ne yani zamparalıklari erkekler yapıyor da kadınlar partnerlerine çok mu sadıklar (?) Erkek erkeğe mi yapıyor bu adamlar zamparalığı?
Ulan ya gece gece xd
Bir de bunun şöyle veriyonu var; erkekler aldatmaya meyilli, kadınlar tek eşlilikten yana.
Ulan madem kadınlar tek eşlilikten yana bu adamlar damacanayla mı sevisiyor. Neyle kimle aldatıyorlar?
Enişte sen kime denk geldin böyle ya😂
Başka erkeklerin mahreminden size ne?
Rintintinleri üç beş kişiyle aldattığımız görülmesin diye. Hala bunu anlayamadın mı bana soruyorsun alla alla.
onlar yapar iyi sıkıntı yok biz erkekler yapsak kötü olmaz herkesin gözünde bu şekil hangi konu olursa olsun
Türk kızları onu kndinde hak bulur erkeklere olmaz sen izin vermeyeceksin ağzının ortasına yapıştıracaksın
Cunku herseyin fotosunu cekiyoruz foto kismi da dahil mesajlar da dahil ozel konusmalar var ama genel olarak bakablr😅
özel konuşmalar.. bu herşeyi açıklıyor ihanetin 4 yüzü
Ne alaka ihanetle ya. kafayimi kirdin
Benim kendi görüşüm, annem, teyzelerim, kız kardeşim bazen fotoğraf atıyorlar o yüzden belirli yerlere girmeden eşim telefonuma bakabilir.
Valla bu sizin her türlü şeyi yapabilirim dusuncenizden dolayi.
Karıştırılması doğru değil ama aglamayin. Sjsjjsjs
Öyle bir şey yok benim telefonumu karıştırmak isteyen karıştırabilir bende onun telefonunu karışma hakkına sahipsem tabi 😊
Nerde dokunulmaz oluyor, tam tersi erkeklerinki dokunulmaz.
Hakli isyan. Benimkini karistirabilir istedigi kadarr
Ne alaka benim esim sürekli telefonumu karıştırıyor
Ya alsın baksın bir şey yok ki bulamaz zaten kasam var özel bir şey olursa dosyaları oraya koyarım.
O şekilde kandıramadım bu şekilde kandırırım demek mi bu?
Neler mesela onlar?
Banka e devlet bunları zaten saklıyorsan bu ilişkiden bir şey olmaz. Sosyal medya ne alaka ayrıca? Profilini de mi vermeyeceksin? Kocan olursa Allah ona sabır versin
Ben eşi kast ediyorum burada ve cidden yazık. Şu zihniyetleri görünce aile olunmayacağı direkt belli oluyor.
Oh my god kıskançlık krizleri
Bn veririm sıkıntı yok yanlız bn kıskanç biriyim msjleri bile görse kız arkadaşlarımi kim olduğunu tek tek sorması hoşuma gitmez oyuzden ben onun telfonunu kariştirmam ilaki bişey çıkar eminim kendimi sitrese sokmak istemm oyuzden.
İki tarafında gayet rahat telefonu karıştırılıyor bence
İlişki içerisindeyseler bence iki taraf da göstermeli
Bence cep telefonu herkesin kendi özel eşyası cinsiyet fark etmeden karıştırılmamalıdır
Özel ne sanki şeyinin fotoğraflarını galerisinde saklıyor haahhahaahhah
Ben telefonumu asla kızlara vermem. Erkekler vermemeli asla.
Karıştırıyorsun. Senden gizliyorlar. Başlamadan bitmesi lazım.
Benim telefon elden ele gezse de mesajlara ve uygulamaya kimse giremiyor. Onlar şifreli.
eşitsizlik adaletsizlik var nerde bu adalet müge anlı bile bulamadı bunu
Kadınların yaşı sorulmaz
kadınların telefonu karıştırılmaz🤣
kadınların yüzüne de bakmayalım o zaman :D
Yok yok o kadar da değil O kuralı sonradan eklemeyin😁
kuralları ekleyen sizler siniz :)
Hahaha daha bu güne kadar telefonu mu karıştırabilecek bi babayiğit çıkmadı
Benim gizlim saklım yok. Alsın tepe tepe kullansın.
aksine o vermiyor artık. ben önüne atıyorum ister bakar ister bakmaz
Telefonunu vermeyen kızdan anında ayrılırım. Bu kadar net.
telefonda karıştırmam. karıştırtmamda.
bu resmen güvensizlik olur.
Çünkü bir şeyler saklıyoruz ama karşı tarafın saklamasını istemiyoruz tamamen bencillik yani
Kadınların telefonunu açsan aynı anda 10 kişiyle konuşuyordur
Ellemeyin kadınları rahat bırakın guvenin biraz önemli olan saygı sevgi
Kim diyo erkeklerin telefonu karıştirilabilir diye hele bi karıstirsin varya 😡🤬💥
Gizlim saklım var ama bu aşk vb. üzerine değil, ne karıştırırım ne de kendi telefonumu karıştıttırırım.
Ben karşımdaki insan benim telefonumu eline almadan onunkine bakmazdim bile...
Güven problemi varsa telefon karıştırma var normalde çok sacma telefonunu karıştırma falan
2 tarafında telefona ciddi bir şey olmadan bakılmamalı bence
Ben onunkini oda benim telefonu karıştıra bilir asla gizli saklı bişeyim olmadı
Kadın erkeğin, erkek kadının telefonuna bakmamalı. Bu kadar basit.
Bende durum tersine çalışıyor, ben bakarım o bakamaz
kadınlar çünkü dünya onların etrafında döndüklerini sanıyor
Kızlarla malum konuşmalar ve galeride olan screenshotlar 😂
Bir kez sevgilimi öyle daraltmıştım ki al telefonumu da eve götür sende kalsın ne yapcaksan yap diye bağırmıştı bana ve eve götürmustum😂
Her türlü karıştırılıyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?