Arkadaşlar, birinin Fatih Terim'in sesini taklit ettiğini varsayalım, sesini epey benzetmiş olsun. Bu sesin gerçekte Fatih Terim'e ait olmadığı anlaşılır mı? Bunu anladık diyelim; peki sesini değiştiren kişi bulunabilir mi? 20 kişilik grubun içinden biri olsun sesini Fatih Terim'e benzeten vatandaş. Sesini değiştiren kişi tespit edilebilir mi?
Daha yalın bir şekilde sorayım
Ben sesimi bir insanın sesine benzetsem ve bir grup insanın içinde olsam, uzman kişiler o sesin bana ait olduğunu tespit edebilir mi?
Bunların tespit edilmesi mümkünse hangi metotla tespit edildiğini kısaca açıklar mısınız?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Çok iyi bir şekilde taklit edilirse anlaşılmaz. Ve bulunmaz da o kişinin kim olduğu. Onca insan içinde zor biraz
10-20 kişilik bir grup var diyelim. Onda da bulamazlar mı? Sesle ilgili uzmanlığın varsa konuşalım :D
Bulamazlar 😅😅en fazla şüphelenirler
İyi o zaman içimi ferahlattın 😂😂😂
Rica ederim 😅
kayıt altına alınması lazım sesinin. sonra ses değiştiriciyi tersten ayarlayıp sesini düzeltiyorlar 15-20dk ve daha fazla sürebilen bir işlem bunu genelde polisler yapar
Ses değiştirici derken sesi inceltme kalışlaştırma gibi işlemler bahsediyorsan evet onu bulurlar. Ses değiştirici olmaksızın başkasının sesini taklit edenlerden bahsediyorum
o zaman anlayamazlar ki bence sonucta kendi sesin
Tamam teşekkürler