Merhaba Arkadaşlar Livu adında bir uygulama kullanıyorum ve bu uygulamada normal şartlarda show yapmazdım ama para kazanmak amaçlı olduğu için şov yaptım ve başka bir telefona kayıt almış bunu p. sitelerini atacağını ve Telegram gruplarına atacağını söyledi yabancı bir WhatsApp numarasından aradı numaramı istedi beni çok tehtit etti öğrenciyim ailemden hiç destek almadığım için bu yola başvurmuştum yardım edin ne yapabilirim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılYüzünü gösterecek kadar büyük bir hatayı kendi rızanla yapmışsın aldığın paraya değdi mi bilmiyorum ama keşke yapmasaydın. Sen bu tehdit eden kişiden şikâyetçi olsan bile maalesef bu görüntülerin yayılmasının önüne geçemezsin. Çoktan elden ele dolaşmıştır görüntün. Onlar da senin görüntün üzerinden para kazanıyorlardır hem de eminim senin kazandığından fazla. Yani özetle numaranı değiştirirsen rahatsız edilmekten kurtulursun. Şikâyetçi olmanı da tavsiye ederim ama sanırım olmayacaksın ailen duyar çünkü.
22 Yorumla
Soran+1 yılBildiğiniz Telegram grupları varsa bana yazar mısınız
- +1 yıl
Bu işler için kullanılan telegram gurplarını bilmiyorum tabii ki ama zaten zilyon tanedir nasıl yetişeceksin? Gruplara yetişsen bile şahıslara yetişip tek tek telefondan sildiklerinden emin olabileceğini düşünüyor musun gerçekten? Yurt dışındaki insanlara bile ulaşabilir bunlar.
En İyi Cevaplar
+1 yılöncelikle korkma. Bu insanlar korkudan beslenir. Çünkü sen korktukça yaptıracaklarının potansiyeli artar. Korksan dahi belli etme. Ama kışkırtacak söylemlerde de bulunma. Sakin bi şekilde süreci yönetmek önemli. Hiçbir mesajına cevap verme. Görüldü bile atma. Sen görmedikçe onlar ilgini çekmek için başka tehditler ebaşvuracak. Kulak asma. Onların istedikleri senden bu kozla ne koprabileceklerse onu koparmak. Doğruca polise git şikayetçi ol. Konuşmaları Ekran kaydı al ss delil teşkil etmiyor. Süreç uzar maalesef hiçbi şey çabuk hallolmuyor ama bu yapılan ciddi bi suç. Yanlarına kar bırakma
00 Yorumla
+1 yılBırak istediği gibi tehtit etsin sakın para verme ayrıca senden tehtid yoluyla başka seylerde isteyebilirler onuda verme hergün birinin ifşası çıkıyor unutulur gider 3-5 aya mahkemeye başvurup mahkeme kararıyla kaldırabilirsin ifşalarını ya da yayılsa ne olur zaten çoğu kişinin ifşası var saç rengini değiştir gözlerinde lens yoksa lens tak ya da gözlük kimse tanımaz zaten sakın tehtidlere boyun eyip daha yanlış işler yapma sakın
00 Yorumla
+1 yılBirincisi o kişiye itimat etme ayrıca korkmada sen daha baskın çık eğer seni bidaha tehdit ederse savcılığa vereceğini hatta istersen onun yanında benimle böyle konuş diye sende onu tehdit et çünkü o şeref yoksunu anca bundan anlat hiç bi halt da yiyemez ve sen sadece rezil olduğunu düşünürsün o yıllarca ceza alır
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
18
Cevap
46Cevap
Böyle bir şeye kalkışıyosan bunları göze almalıydın hadi almadın en azından yüzünü evini belli edecek durumlarda çekim yapmamalıydın şimdi bu sorunu çok da takmazdın illa ki yayınlanacaktın zaten tehditle veya sana hiç söylemeden böyle bir yapıyosun meslek gibi karşına düzgün erkek çıkmasını beklemen hata
40 YorumlaSal gitsin yahu.. böyle şeylerden korkmayın. Seni bununla tehdit edip daha da ileri şeyler yaptırma niyetindelerdir...
Senin görüntün bilmem ne sitesinde , telegramda yayınlansa ne olur akşam ana haberlerinde falancı kız böyle şeyler yaptı diye mi çıkar yooo.. ya zaten kim kimi tanır oralardan.. bak böyle yazıyorum tamam ama yaptığın da bana göre doğru değil. Para için kendini milletin maskarası haline getirme.11 Yorumla
Soran+1 yılBir daha asla yapmayacağım yorumun beni çok rahatlattı teşekkür ederim
+1 yılyüzün görünüyorsa geçmiş olsun. kendi rızan ile böyle bi şeyi umuma açık bi platformda yaptığın için özel hayatın gizliliği kapsamına da gireceğini düşünmüyorum
12 Yorumla
Soran+1 yılPlatformda ekran videosu alınmıyor
Soran+1 yılBaşka telefonla çekmiş
İnternet & Teknoloji konusunda 772 cevap paylaştı. Derhal o kişiyi şikayet edeceksin. Kapısında polisi görünce bakalım bu şerefsiz ne yapacak? Korkma ailene bilgi gitmez.
20 Yorumlasakin ol numarasini falan kaydet yazismalari sikayet ederim eger silmezsen de ya da direk git sikayet et mecburen yapmissin keyfi degil ki takma kafana gecmis olsun canm
00 YorumlaÇok üzüldüm gerçekten yazık olmuş niye yaptın diyen arkadaşlar başlıkta neden yaptığını anlatmış zaten herkesin hayatı güllük gululistanlik değil sn agelince bana özelden bir mesaj atasana sana bir kaç yöntem soylicem eğer çok yayilmamis ise halledilebilir sıkma canini
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYa 50 60 lira için belki 100 lira için yaptığın iş mi yani niye giriyorsun ki o toplara ben hiç tanımadığıma bile Hiçbir şey karşılığında istemeden 100 lira 200 lira çok attım Bulamadın mı beni ya da farklı birini
08 Yorumla
Soran+1 yılArkanda ailen olmadan garsonluk yaparak cebine para girmiyor be
Soran+1 yılTekrar yapmam asla
Soran+1 yılNasıl bulacağım seni
Cevap sahibi+1 yılNeyi nasıl bulacaksın
Cevap sahibi+1 yılHayırdır
Soran+1 yılSen beni takip et demişsin
Cevap sahibi+1 yılEt bakalim
Cevap sahibi+1 yılEe ne oldu
Yayınlasın savcılığa verir şikayet edersin anasını ağlatırlar özel hayatın gizliliğini ihlal suçundan dolayı
02 Yorumla
Soran+1 yılÖldürecwpim kendimi
Gizli Üye(36-45)1 yılyani ıllakı orada art nıyetlıleler var kaydeder yanı yapacak bısey yok sıber suclardan yarıdm ıste yayılmadan öyle seylerde yapma bıdaha hadı yaptın kendini gösterme ya da ne bılım parala yap daha mantıklı
00 Yorumla
+1 yılHiç bişey yapamaz yaptığı anda kendisi okkanin altına gider
01 Yorumla
Soran+1 yılŞikayette bulunsam numara yurt dışı
+1 yılOha cidden çok kötü mahkemeye ver ss alıp tehdit ettiyse
10 YorumlaOnun dedigini yaparsan cok daha buyuk bir batakliga suruklenirsin diye dusunuyorum ki bu tehditlerin o zaman sonu gelmez, o yuzden daha bastan dedigini yapma.
21 Yorumla
Soran+1 yılEngelledim numaramı değiştirdim
- İnternet & Teknoloji konusunda 514 cevap paylaştı.
+1 yılAslında bunu yaptığın için sana şikayetçi olma hakkı verilmemeli.
02 Yorumla- +1 yıl
Bu arada senin adın ya idil ya da yasemin. Görmüştüm seni sanki ben 😂😂😂
- +1 yıl
Ece de olabilir temmuzun sonunda ece adında ifşa gelmişti bana 😃
Gizli Üye(30-35)+1 yılYabancı numaradan aradı diyorsan muhtemelen yurtdışında yaşıyordur. Öyleyse ne kadar şikayet etsen de bir sonuç alamazsın. Çünkü savcılık bile yurtdışındaki birine bir şey yapamaz.
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 1,8b cevap paylaştı. polise git bumarayı ver ve mesajların ekran görüntülerini al, mal mal hareket etme
00 Yorumla
+1 yılSavcılığa suç duyurusunda bulun. Bu çok büyük bir suç
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen şimdi naneleri yemedin mi hiç utanmadın mı kızım anan baban yakının görse ne yüzle bakacaksın
012 Yorumla
Soran+1 yılBabam yok damarıma basma herkes eleştirdiğiyle sınanır yapma
Cevap sahibi+1 yılRezil seni baban öbür dünyadan izliyor şimdi seni bu kız ne hallere düşmüş diye.
Soran+1 yılSenin psikolojik baskınla uğraşamam zaten ayakta zor duruyorum
Cevap sahibi+1 yılgerçekleri söyledim diye mi zoruna gitti ne demişler insanın adı çıkacağına gtü çıksın seni o ifşalarla kim alır kızım ölsen de kalk 2 göbek at oyna..
Cevap sahibi+1 yılAdı üstünde ifşa sen para aracılığı ile yapmışın bu işi alan razı veren razı bir nevi para vermiş sana satmışsın kendini adam sana dava açsa beni tahrik etti parayla resim attı bana dese 2 misliyle senden alır az akıllı olsaydın da atmasaydın fotonu o foto başına daha neler açar kızım senin...
Cevap sahibi+1 yılTiktok çekip annesine babasına ifşa gitmesin diye kaç kişi intihar etti biliyor musun sen ah kafasız hiç düşünce olmayınca böyle şeyler oluyor işte günümüzde.
- +1 yıl
Birincisi bazen insanlar kaç yaşında olursa olsun hata yapabiliyor senin onu eleştirmeye hakkın yok her ne olursa olsun böyle yargılayamazsın kimseyi düzgün bir şekilde soru sormuş ona yardım edecek şeyler yapmayıp bide üstüne hakaret ediyorsun kaç yaşında insanlar hata yapıyor tamam yaptığı doğru değil fakat zorunda kalmış üstelik çok özür dilerim ama bu devirde hayat kadınlarını bile alan erkekler var ki kız üstelik zorunda kaldım diyor kimse keyfi bedenini satmaz hepsinin altında bir gerçek vardır ki bu çok farklı bir o yüzden içinde olmadığın bir durumu yargılama kendi fikrini söylebilirsin yine tamam fakat sen artık hakarete geçmişsin dediklerinden sen utanmalısın bence lütfen biraz düşün insanların ne gibi bir durumda kaldığını ona göre yargıla
Cevap sahibi+1 yılTamam beraber bir olun genel eve gidin o zaman bana ne arkadaş ne yaparsanız yapın...
- +1 yıl
Sen ve senin gibiler toplanıp gitmeli birisi mağdur olup diğeri onu korudu diye sen böyle itham edemezsin tabi aynı şekilde annen veya kardeşin birini korumaya kalksa ve senin gibi terbiye yoksunu birisi böyle söylese erkeklenirsin o yüzden birinin hatasını yüzüne vurmadan önce hayat uzun ve imtihanımdan bir şekilde böyle bir şey geçer mi diye sormalısın üstelik evli biriyim ve uslübuna dikkat etmelisin.
Cevap sahibi+1 yılBak şimdiki çocuklarla uğraşılmaz ablacım site indirmiş kardeşimiz bildiğin çıplak pozlar vermiş para karşılığında mahkemede bunun neyini savunacak bu kız onu anlamıyorum evet bir hata yapmış daha genç okuyor ama cahil değil ya burs veriyor devlet gidip part time çalışsın ben kafede çalışıyordum bir sürü kız arkadaşım çalışıyordu ama iş işten geçti artık yani bu tür şeylerin yapılmaması lazım yani önemli olan bir ders çıkarıp bunu daha yapmamak...
- +1 yıl
Ben zaten asla o konuda kesinlikle savunmuyorum hani yapmaması gereken bir hataydı ama senin anlatış biçimin öyle farklıydı ki hani öl demeye getirdin benim tepkim bunaydı
Cevap sahibi+1 yılYok o kadar da cani değilim bundan sonraki hayatında çok dikkatli olsun derslerine odaklansın devir bozuk zaten...
Gizli Üye(25-29)+1 yılTek amacı korkutmak bence yapmaz aynı hataya düşme tekrardan git çalış neden en kötü yola başvuruyorsn
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYüzün var mı sahte numaraya bir şey yapamazsın sende onu tehtit et sibere şikayet ederim ozel hayatın gizliliği suçun dan tarzı
02 Yorumla
Soran+1 yılSahte numara bulunabilir mi
Cevap sahibi+1 yılŞöyle bulunabilir ortada büyük bir suç olması lazım meta ancak bu şekilde log veriyor
selam bısey yapamaz senı bılısım suclarına verrımde bısey olmaz senden para ıster sakın verme cunkı sılmezler kayıtları tekrar ıster. ya da habıre ozel show ıster asla yapma
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMesajları kayıt altına alıp cimere şikayette bulun iş ciddiye binince korkudan bi bok yapamaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYüzünü göstermediysen inanma kandırıyordur. Polise gidip tehtit edildiğini belirteceğini söyle.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYüzünü niye gösterdin ki. Hemen şikayet etmen lazım
00 Yorumla
1 yılTelegram gruplarında bir sürü livu videosu var maalesef atıyorlar videoları
00 Yorumla
+1 yılKorkma telefonlarını açma engelle hiç bir şey yapmazlar para isteyecekler ama p... Sitelerine atmaz korkma
00 YorumlaIstersen bana numarayi ver ben sana onu bulurum teyzem savci 18 günde bulunur o kişi onu bulmak istiyorsan
00 Yorumla
+1 yılBir gelişme var mı konu ile alakalı problemini çözdün mü yoksa tehditler devam ediyor mu.
00 Yorumla
+1 yılYaptığın şey iğrenç ama polise baş vur. Yardımcı olacaklardır
00 Yorumlaboş ver ya bir şey olmaz
11 Yorumla
Soran+1 yılOlur canıma kastım olur
+1 yılCok uzuldum link alabilir miyiz
14 Yorumla
Soran+1 yılAnanda var git al
- +1 yıl
Ahahahahhh Erkek oldugunu hemen belli ediyosun daha dikkatli ol kanka :)
- +1 yıl
@Yavuzhotman1 dikkat edicem tesekkur
O arayan numarayı versene sen bi
04 Yorumla
Soran+1 yılNe yapacaksın
Soran+1 yılYa videoyu sen isteyip tehdit edersen
+1 yılSavcılığa gidip suç duyurusunda bulun
02 Yorumla
Soran+1 yılYabancı numara
- +1 yıl
Nolmus? Önemli olan karşındaki insana dik duracağını başına bela olacağını hissettirmek
Gizli Üye(36-45)+1 yılOnline egm’den şikayet et 0rspucocuklarını. Sinirlendim
02 Yorumla
Soran+1 yılOlur mu ki
Cevap sahibi+1 yılOluyor diye biliyorum. Seni tehdit edene de ss at korksun. Korkmazsa da üşenme git savcılıga şikayet et
+1 yılBir an önce savcılığa git. Durumu anlat.
12 Yorumla- +1 yıl
Aslında bu şahıs kendi rızasıyla kendini sergilediği için hak etmiş ifşa olmayı. Yani şikayetçi olma hakkı verilmese daha iyidir.
- +1 yıl
Canlı yayın açıp soyunup para dilenmekle, sokakta çıplak gezip bana bakmayın ama para verin deyip dilenmek arasında bir fark yok ki :D
+1 yılOff ciddi misin çok kötü olmuş
13 Yorumla- +1 yıl
Bide onun p... sunu izliyoruz düşünsene sjsnsn
- +1 yıl
@Berkecan0721 banane ben niye izliyim
- +1 yıl
İzle nolcak ki
Gizli Üye(36-45)+1 yılYardımcı olurum bakınca söyle hic bi yerde yayınlayamaz mrrak etme
00 YorumlaPolise başvur
00 Yorumla
+1 yılNe yaptığını anlamadım 😡😡😡
00 Yorumla
+1 yılŞikayet edersin olur biter sana ders olsun işte
00 Yorumla
+1 yılBugün yediğin 💩lar yarın alnını karışlar
00 Yorumla
+1 yılHemen bana yaz. Numarayı tespit ettiriyim
00 Yorumla
+1 yılDün yediğin hurmalar 😁
00 YorumlaEee sen sicmissin bize de gelmiş diyosun ki sıva
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTamam mi hallettin mi
013 Yorumla
Soran+1 yılHayır
Soran+1 yılVar
Cevap sahibi+1 yılGünaydın
- +1 yıl
Cevap sahibi+1 yıl@Trendhunter nasıl yani
- +1 yıl
Cevap sahibi+1 yıl@Trendhunter noluyor burada
- +1 yıl
Afied gizli
Cevap sahibi+1 yıl@Trendhunter
Ne yapmaya çalışıyorsunuz- +1 yıl
Konum tespit edebilmek için seni sitede tutmaya çalışıyoruz bilgisyarın açık kaldıkça IP adresinden sinyal gelmeye devam ediyor bu yüzden sürekli yorum atıp seni oyalıyoruz birazdan KS’nin FBI ekibi kapına gelicek aras kargo kıyafetleriyle
Cevap sahibi+1 yıl@Trendhunter uuuuu
Gizli Üye(25-29)+1 yılHiçbir şey yapamaz karakola şikayette bulundum de
05 Yorumla
Soran+1 yılEngelledim numara değiştirdim yurt dışı numara kullanıyor
Cevap sahibi+1 yılBir şey yapamaz ya ben burada kaç kişiyle alışveriş yaptım sana da illaki yazmışımdır neden pis niyetli insanlara gidiyorsunuz ki paranı aldın mı
Soran+1 yılPara değil şantaj
Soran+1 yılBeni tehdit etti paylaşırım diye
Cevap sahibi+1 yılHiçbir şey yapamaz rahat ol takılma
Gizli Üye(25-29)+1 yılsabırsızlıkla bekliyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSibel suçlara bakan polis bölümü var oraya başvur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBirsey olmaz git yat uyu
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılkimlerin eline düştün sen
00 Yorumla
+1 yılPek anlamam ama keşke yapmasaydın
00 YorumlaUygulama kurucularına şikayet et ilgileniyorlar
03 Yorumla
Soran+1 yılOlmuyorlar
Yüzün görünüyor mu
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet
+1 yılSavcılığa git direkt
04 Yorumla
Soran+1 yılKişiyi tanımıyorum
- +1 yıl
Seni aradığı numaralar ile başvuruda bulun
Soran+1 yılYurt dışı numara
- +1 yıl
Olsun, farketmez
İnternet & Teknoloji konusunda 2,3b cevap paylaştı. boş ver bir şey yapma
00 Yorumla
+1 yılyüzün gözükürken mi show yaptın
00 Yorumla
+1 yılLink var mı acaba
00 Yorumla
+1 yılLink varsa link ver
00 Yorumla
+1 yıldua et tanıdıkların izlemesin
00 YorumlaKorkma bisi olmaz
00 Yorumla
+1 yılYüzünü niye gösterdin a q ma lıı
01 Yorumla- +1 yıl
Soran kızım sen ma lsın ya da çocuksun daha. Sırf kim olduğunu öğrenmek ve sana alttan alttan yaklaşmak isteyen abazalar ben sana karşılıksız para atarım demiş sen de oltaya düşmüşsün kimseye kimliğini açık etme ne inst ne telegram hiçbir şey verme buradakilere herkes art niyetli sakın iyi niyetli olduklarına inanma bir travma daha yaşarsın
- Devamını Gör (4)
Devamını Gör(49)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem