İnternet & Teknoloji İnstagram hesabı olup hiç fotoğraf paylaşmayan sadece story paylaşan kişiler hakkında ne düşünürsünüz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Storyde kişi kendini paylaşıyor, ayrıca profil fotoğrafında da kendisi var sadece gönderi olarak paylaşmıyor İnstagram hesabı olup hiç fotoğraf paylaşmayan sadece story paylaşan kişiler hakkında ne düşünürsünüz? Cevapla Fotoğraf Soruları Beğen Paylaş Takip Et
BirGaripYolcu34 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Benim şu an öyle fotoğrafim bile yok yani bı sebebi de yok 1 2 Yorumla Soran +1 yıl İnsanlar bir tuhaf ya. Altında illa bir şey arıyorlar Yorumla BirGaripYolcu34 +1 yıl Bilemedim ki öyle valla ya Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Benim mesela 80 falan takipçim var ne story atıyorum ne resim paylaşıyorum gören fake sanıyor 0 9 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Acaba bu ben miyim 😂 Yorumla Soran +1 yıl Storyde kişi kendini paylaşıyor, ayrıca profil fotoğrafında da kendisi var sadece gönderi olarak paylaşmıyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yazsana ozelden ismini falan ver ben olabilirim 😂 Yorumla Soran +1 yıl Böyle yazınca ekliyorlar mı 😊 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Alakası yok ben soruna karşılık öyle yazdım Yorumla Soran +1 yıl Tamam asjakdjak kendini gizlemene gerek yoktu. Problem yok 😃 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hani eklemeye falan çalışırsın diye gizledim😂 Yorumla Soran +1 yıl Asla eklemem 😄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Taciz ediyorsun şu an dhdjdj😂 Yorumla
hakann000007 Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl Fake olma ihtimali çokk tanımadığın biri ise başka ortamdan eklemiyorsun genelde 0 0 Yorumla
TayyarRA Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 3,7b cevap paylaştı. Story için kullanıyor demek ki 0 2 Yorumla Soran +1 yıl story için kullanıyor derken Yorumla TayyarRA +1 yıl Hikaye paylaşmayı seviyor Yorumla
1Yalnizadammm Takip Et Xper 5 Yaş: 39 +1 yıl Sacmalik 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Storyde kişi kendini paylaşıyor, ayrıca profil fotoğrafında da kendisi var sadece gönderi olarak paylaşmıyor Yorumla 1Yalnizadammm +1 yıl Ozaman zevk bu Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Benim şu an öyle fotoğrafim bile yok yani bı sebebi de yok
İnsanlar bir tuhaf ya. Altında illa bir şey arıyorlar
Bilemedim ki öyle valla ya
Benim mesela 80 falan takipçim var ne story atıyorum ne resim paylaşıyorum gören fake sanıyor
Acaba bu ben miyim 😂
Storyde kişi kendini paylaşıyor, ayrıca profil fotoğrafında da kendisi var sadece gönderi olarak paylaşmıyor
Yazsana ozelden ismini falan ver ben olabilirim 😂
Böyle yazınca ekliyorlar mı 😊
Alakası yok ben soruna karşılık öyle yazdım
Tamam asjakdjak kendini gizlemene gerek yoktu. Problem yok 😃
Hani eklemeye falan çalışırsın diye gizledim😂
Asla eklemem 😄
Taciz ediyorsun şu an dhdjdj😂
Fake olma ihtimali çokk tanımadığın biri ise başka ortamdan eklemiyorsun genelde
Benim şu an öyle sjixnsjdjs
Story için kullanıyor demek ki
story için kullanıyor derken
Hikaye paylaşmayı seviyor
Sacmalik
Storyde kişi kendini paylaşıyor, ayrıca profil fotoğrafında da kendisi var sadece gönderi olarak paylaşmıyor
Ozaman zevk bu