Arkadaşlar bügün instadan telefonuma böyle bir mesaj geldi sizce dolandırıcılarmı 500 takipçi ve 10 dan fazla gönderi var hesapta dolandırıcı hissiyatı aldım ama sizinde başınıza böyle bir şey geldimi ya da geldiyse ne yaptınız
Yok yazdım adam diyorki antalyada ofisim var gelirseniz yüzyüze görüşürüz diyor telefondan detaylara inme şansınız yok mu dedim yok burdan anlatması sor olur diyor yani istediğimiz şeyi alamadık dolandırıcı yüksek ihtimal yani sadece Instagram profilime bakıp nasıl enerjik ve işe uygun olduğumu anlayabilirki zaten
Yani zaten dolandırıcı büyük ihtimal dedim ama yani nasıl dolandırmaya çalıştı ya da sizi veya çevrenizdeki kişilerede attımı bu tür mesaj onu merak ettim inşallah kimseyi dolandıramazlar ve cezalarını bulurlar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ağzını arayıp trollesene knk 😂 bak bakalım nasıl dolandırmaya çalışacak
şu an onu yapmaya çalışıyorum bakalım ne olacak sıkıldım bu Instagram trollerinden botlardan kurtuluyoruz birde bunlar başlıyor
Para atmaya ikna etmesinler de seni sonra aman diyim 😆
Yok yazdım adam diyorki antalyada ofisim var gelirseniz yüzyüze görüşürüz diyor telefondan detaylara inme şansınız yok mu dedim yok burdan anlatması sor olur diyor yani istediğimiz şeyi alamadık dolandırıcı yüksek ihtimal yani sadece Instagram profilime bakıp nasıl enerjik ve işe uygun olduğumu anlayabilirki zaten
Yani zaten dolandırıcı büyük ihtimal dedim ama yani nasıl dolandırmaya çalıştı ya da sizi veya çevrenizdeki kişilerede attımı bu tür mesaj onu merak ettim inşallah kimseyi dolandıramazlar ve cezalarını bulurlar
Keser mi biçer mi belli değil ofisine çağırıyor.. neyse sen engelle gitsin
Para isteyecek
kolay kandırılırsın