gta 5 indiricem daha önce servise gitmişti laptop dün gta indirmeye çalıştım depolama eksik diyo sadece simsle yandere yüklü 512 gb ssd var servis ssd çalmış olabilir mi? inmemesi imkansız 6 aylık laptop daha yeni

gta 5 indiricem daha önce servise gitmişti laptop dün gta indirmeye çalıştım depolama eksik diyo sadece simsle yandere yüklü 512 gb ssd var servis ssd çalmış olabilir mi? inmemesi imkansız 6 aylık laptop daha yeni

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Şimdi "bu bilgiasayar" simgesine saü tık yapıp "yönet" e tıkla
açılan sayfada sol taraftaki sekmelerde "depolama" onun da altında "disk yöentimi" var. oradan bakabilirsin ne takılı
temel 476,92 gb çevrimiçi diyo
aynı şekilde sol sekmede "aygıt yöneticisi" var. oraya basık "disk sürücüleri" kısmına tıkla. oradan sağ tıklayıp özelliklerine ve ayrıntılara bakabilrsin. Bu bilgisayara format atılmamış anladığım kadar ile. eğer daha önce tek SSD in varsa nasıl çalmış olabilir ki
o zaman doğru, bölümlendirmede bir yanlışlık varsa kullanabileceğin kısım yetersizdir. çalınma olayı yok raad ol
ben ssd çalındığını düşünüyorum nasıl şikayet edebilirim bunları
bir daha soruyorum, bu pc ye format atıldı mı?
evet
dediğim kısımda diskin marka modeli yazıyor. format atıldıysa nasıl yeni olay değil o zaman? nasıl bu kadar doldu?
bence disk bölümlendirilmesi hatası var
sen bana yönlendir ben resim atıyım
Şimdi "bu bilgiasayar" simgesine saü tık yapıp "yönet" e tıkla
açılan sayfada sol taraftaki sekmelerde "depolama" onun da altında "disk yöentimi" var. oradan bakabilirsin ne takılı
şu en başta yazdığım şeyi yaptığında ne vardı, görsel atsana
ya da teamviewer indir ben bakayım
tkip atıyım mesj atsan olur mu bana xper seviyem yetmiyo
olur olur
tkip attım
Sistemi 2'ye bölmediyse ki bölmüş gibi görünmüyor, hafızan 237 GB kanka. 512 falan değil
Ya çaldı, ya sen yanlış biliyorsun
237 gb olamaz
Çalmış
Burdan değilde bilgisayarimi açip fotoğraf atsaydin daha makbule geçerdi
Gta 5 rp falan oynayacaksan zaten çok yer kapliyo
nasıl atıcam foto
Hızlı resime yükle linki at buraya
Ss al pcden googleye hizli resim yaz yükle oraya
ben anlamıyorum neyi çekip atıcam
Görünen 512 değil
512 gb tı ama servise gitmeden önce
yerel d falan yok mu