İnternet & Teknoloji NFT'den dijital tablo satabilir miyim? simgee_yuuna Takip Et Yoda Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Sizce 10 dolara satsam alirlar mi? NFT'den dijital tablo satabilir miyim? Cevapla Dijital Soruları Satış Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
taomaster Takip Et Yoda Yaş: 44 , eic 86% +1 yıl Satarsın, kopya sayısını az tutarsan daha çok da alırsın. Bitcoin düşüşü nedeni ile eskisi kadar revaçta değil. 0 0 Yorumla
HoşafAğızlı Takip Et Master Yaş: 26 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yanlız oraya fotoğraf koymak için belli bir miktar para veriyordun yanlış hatırlamıyorsam kafana göre koyamıyorsun her şeyi 0 2 Yorumla simgee_yuuna +1 yıl Ne kadar mesela Yorumla entıni +1 yıl 200 300 dolar civarı Yorumla
denklem2a Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 94% +1 yıl Tabii satabilirsin, onumuzdeki donemde epey senlenecek nft 0 0 Yorumla
YLVKZ Takip Et Bilge Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl belli olmaz saçma şeylere birkaç bin dolar bile verdikleri oluyor en azından 50 dolar iste 0 0 Yorumla
Assmass Takip Et Xper 7 Yaş: 45 , eic 99% +1 yıl nft sine bağlı. saçma sapan bişeyse millette canım değil yani almaz. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ne kadara satıyorsun keşke resmini de ekleseydin 0 4 Yorumla simgee_yuuna +1 yıl Daha resim yok cunku baslamadim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Başarılar tatlı kız Yorumla simgee_yuuna +1 yıl Tesekkurler bayim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Rica ederim bayanım Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 27,4b cevap paylaştı. Evet satabilirsiniz 0 0 Yorumla
entıni Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl bakayım bir 0 6 Yorumla simgee_yuuna +1 yıl Daha satmak için birsey yapmadim ama aklimda bir eskiz var Yorumla entıni +1 yıl gif yapman lazım hareketli olursa daha çok para eder Yorumla simgee_yuuna +1 yıl Himm Yorumla entıni +1 yıl bunu sen yapabilir misin Yorumla simgee_yuuna +1 yıl Belki Yorumla entıni +1 yıl 200 300 dolara koyabilirsin asdasd Yorumla
heygeorgegrg Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 432 cevap paylaştı. satabilirsin 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Satarsın, kopya sayısını az tutarsan daha çok da alırsın. Bitcoin düşüşü nedeni ile eskisi kadar revaçta değil.
Yanlız oraya fotoğraf koymak için belli bir miktar para veriyordun yanlış hatırlamıyorsam kafana göre koyamıyorsun her şeyi
Ne kadar mesela
200 300 dolar civarı
Tabii satabilirsin, onumuzdeki donemde epey senlenecek nft
belli olmaz saçma şeylere birkaç bin dolar bile verdikleri oluyor en azından 50 dolar iste
nft sine bağlı. saçma sapan bişeyse millette canım değil yani almaz.
Ne kadara satıyorsun keşke resmini de ekleseydin
Daha resim yok cunku baslamadim
Başarılar tatlı kız
Tesekkurler bayim
Rica ederim bayanım
Evet satabilirsiniz
Şansın varsa satılır
bakayım bir
Daha satmak için birsey yapmadim ama aklimda bir eskiz var
gif yapman lazım hareketli olursa daha çok para eder
Himm
bunu sen yapabilir misin