İnternet & Teknoloji Mühendislik için laptop önerisi yapar mısınız, bütçem 15 bin? Erva59889 Takip Et Xper 2 Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Asus TUF Gaming F15 FX506HCB-HN144 HP Pavilion Gaming 15-dk2076nt Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Mühendislik için laptop önerisi yapar mısınız, bütçem 15 bin? Cevapla Laptop Soruları Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. Asus modeli tercih edebilirsiniz 1 0 Yorumla
ozgurdersiniz Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Hangi mühendislik üzerine bir bilgisayar arıyorsunuz 1 2 Yorumla Erva59889 +1 yıl Makina Yorumla ozgurdersiniz +1 yıl Yazdığın secekleri simdi gördüm özelliklerine ve karşılaştırma yapmam lazım bakiyim fikrimi söylerim Yorumla
H0KAGE Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl vay anasını ya bi laptop için 15 k ülke ne hallere geldi ya 2 0 Yorumla
Rukama Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Rtx 3050 ekran kartlı olanlara bak. Max işlemci gücü olanı al 1 0 Yorumla
cryptoGuy Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 511 cevap paylaştı. hp'yi dusmanina bile onerme o kadar diyorum sana.. 1 2 Yorumla Erva59889 +1 yıl Neden ki? Yorumla cryptoGuy +1 yıl kullandiklari malzemeler cok ucuz oldugu icin kis aylarinda bile cok isinir ve mavi ekran hatasi alirsin. Yorumla
Olgun_bay Takip Et Xper 2 Yaş: 40 +1 yıl Asus çok daha kaliteli bir marka. Ama işlemci ve ram güçlerine dikkat et. İşin icabı bol bol render alabilirsin belki. 2 0 Yorumla
Chngbk Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Asus iyi ama pahalıdır genelde. Lenovo ideapad almıştım ben çok rahat gördü işimi. 1 0 Yorumla
İzmirliPrenses00 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 546 cevap paylaştı. HP den uzak dur asus dan şaşma 0 2 Yorumla Erva59889 +1 yıl Neden? Yorumla İzmirliPrenses00 +1 yıl HP PCler cabuk yıpranıyor uzun vadede gitmez arıza çıkarır Yorumla
SadeceSakinOl Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 300 cevap paylaştı. HP güzel ama afedersin teneke gibi 😂 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl 8 GB RAM çok az. 0 2 Yorumla Erva59889 +1 yıl Daha sonra ekleme yapılabilir. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet ama bugün için bile az. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Asus modeli tercih edebilirsiniz
Hangi mühendislik üzerine bir bilgisayar arıyorsunuz
Makina
Yazdığın secekleri simdi gördüm özelliklerine ve karşılaştırma yapmam lazım bakiyim fikrimi söylerim
vay anasını ya bi laptop için 15 k ülke ne hallere geldi ya
Rtx 3050 ekran kartlı olanlara bak. Max işlemci gücü olanı al
hp'yi dusmanina bile onerme o kadar diyorum sana..
Neden ki?
kullandiklari malzemeler cok ucuz oldugu icin kis aylarinda bile cok isinir ve mavi ekran hatasi alirsin.
Asus çok daha kaliteli bir marka. Ama işlemci ve ram güçlerine dikkat et. İşin icabı bol bol render alabilirsin belki.
Asus iyi ama pahalıdır genelde. Lenovo ideapad almıştım ben çok rahat gördü işimi.
HP den uzak dur asus dan şaşma
Neden?
HP PCler cabuk yıpranıyor uzun vadede gitmez arıza çıkarır
HP güzel ama afedersin teneke gibi 😂
8 GB RAM çok az.
Daha sonra ekleme yapılabilir.
Evet ama bugün için bile az.
Asus
Asus al