Beni ugrastirmasin oyun film dizi her seyi yapabileyim. Teknik serviside ilgili olsun ne almalıyım
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Size tavsiyem:
1. HP Victus 16-e0000nt (4H0K9EA),
2. HP Pavilion 15-ec2054nt (68N69EA),
3. Casper Excalibur G770.1180-BVJ0X-B.
Bu 2 markayi asla kullanmam Ozellikle hp benden uzak dursun dusman basina.
Ben 2 kere dizüstü bilgisayar aldım, ikisi de HP. Memnunum. Ama ben size tavsiye verirken markaya değil konfigürasyona baktım. Fiyat/performans bilgisayarları.
Hp modeller isinma kasma vs yaptimi hic ve kac yildir kullaniyosun
İkisi de çok ısınan bilgisayarlardı. Bunu fan soğutucu ile aştım. Birini 8 yıl kullandım, diğerini de 2012'de aldım, hâlâ kullanıyorum. Alırken özellikle yüksek kapasiteli grafik çalışması ve ağır şartlarda Excel programlamada kullanabileceğim olsun diye araştırmıştım.
Bu bilgisayarı 2 yıl daha kullanırım. Arıza sebebiyle değil, konfigürasyon yetersiz gelir diye bırakacağım.
Fan sogutucuyla mi acaba hangiaiyle cozdun ben bendeki hpyi bi cozemedim agir isleri yapabiliyodun yani ben de oyun ve gunluk takilmalar icin iatiyorum yetermi
Çok kaliteli fan soğutucular üretildi bu sürede. Benim fan soğutucum tek fanlı, şimdi 5'li olanlar var. Hem de stand görevi de görüyor.
Benim için bilgisayar işlemci, ram ve bunların benmarck bileşenlerinden ibarettir.
Monster diye satılan bilgisayarın yüzde 15'lik maliyeti reklam tanıtım ücretinden oluşuyor. HP hiç reklam yapıyor mu? Casper da sevdiğim bir marka değil ama konfigürasyona bakınca neden daha fazla reklam tanıtım yapan firmalara para ödeyim ki?
Hp almayacağım msi veya asustan oyun dahil her seyi yapabilecegim model biliyomusun
Bu laptop 21-22 bin TL indirimli çok iyi Bunu alın
Sendeki bu mu?
Lenovo pek güven vermiyor ya
MSI bulursan al iintel 7 bulursan al ve son olarak 16 gb ram olan hangisi ise onu al artık kaldırmıyor benim 8 gb ucu ucuna idare ediyorum
Neden msi? Avantaji ne
Nedeni şudur diyemem bu yönlendirme olur sonuçta parayı ödeyecek olan sensin yarın bir sıkıntı yaşarsan bunun sorumluluğunun bende olması pek adaletli bir yaklaşım olmaz ancak YouTube de canlı canlı oyuncu bilgisayarlarını baya test edip karşılaştıran bir çocuğu tesadüfen izlemiştim jet gibi bir hıza sahipti hatta açamadığı oyun yok diyorlar gerçi bu sloganı monster de diyor ama olsun bilgisayar işi o kadar çok farklı kola ayrılan bir alan ki sana burada beş sayfa yazı yazıp anlatsam inan bana fikir edinmeyi bırak bilgisayar töbe edersin o yüzden il mesajımda işi sadeleştirdim bir kez bilgisayar almak için önce oturup düşün bu cihaz bana ne için lazım de oyun için mi ders için mi iş için mi yoksa hepsi birlikte mi sonra masaüstü mü laptop mu yanı mobil bir cihaz a ne kadar ihtiyacın var en sonra ekran kartı ram kapasitesi geriye kalan fantezi yok rengi şu olsun klavyesi ışıklı olsun falanda filan oyun manyağı değilsen yirmi binlik bilgisayar alacağına on bine daha kaliteli bir marka ama ramı düşük bir şey alabilirsin böyle yapmak istersen HP den vazgeçme derim ancak yok ben oyun hastasıyım diyorsan git MSI al ya da izle bak zaten hız kalitesini fark etmemen mümkün değil
Ikna edici konusuyodun taki Hp markasini soyleyene kadar 2. el pavilion g6 modelinden cektigim kadar hicbir cihazdan cekmedim hp kelimesiyle baslayan hicbir sey duymak gormek istemiyorum oyleki alfabeden bu 2 harf eksilse huzura kavusurum o denli nefret doluyum fakat msi yi degerlendirecegim
Eski kocan HP mi çalışıyo kızım bana ne gömüyon 😂😂😂
Senin bu araştirdiğin sürede 15 tane laptop almiştim ben
Bana alsana 15 tane birak kendini
www.hepsiburada.com/hp-pavilion-gaming-laptop-15-ec2051nt-amd-ryzen-7-5800h-16-gb-512-gb-ssd-rtx-3050ti-144-hz-freedos-156-fhd-tainabilir-bilgisayar-68n67ea-p-HBCV000022O86J
Bunu al ve soru paylaşmayi birak bence artik koymuşsun kafana bi hp almam kelimesini ne bilgisayarin özelliği umrunda ne başka bişey sadece markaya göre karar veriyorsun. Milattan önceki makinesini kullandin ve kötü çıktı diye (ki onuda 2. El kullanmişsin 😏) komple markaya pok atiyosun al kullan sorun yaşarsan farkini ben ödiycem. Teknik serviside gayet ilgilidir
Dunyanin en iyi laptobuda olsa hp den oyle tiksidimki hicbir guc bana o markadan bisey aldiramaz ve gicikligina sormayada devam edecegim ta ki canim sormak istemeyi birakana kadar!
Şundan eminim ki en bok laptopu alacaksin ve keşke diyeceksin 👍
Sen oyle san bilgisiz zavalli , aldigim an once buraya yazip seni yerin dibine gomecegim gorusuruz!
Bilgili olsan buraya mi sorarsin? Bilgi almak için 15 soru acan ben değilim aptal kardesim?
Bos yapma yaylan
Acer Nitro 5 kullanıyorum. Alalı 10 ay oldu hiçbir sıkıntısını görmedim çok memnunum. Bendeki modelin özellikleri
i7 10750H işlemci
Gtx 1650ti ekran kartı
16gb ram
512gb ssd
Alabiliyorsan daha yüksek özellikli nitro 5lerden alabilirsin. Benimkinin tek sıkıntısı ssd biraz daha yüksek olabilirmiş. Oyun yüklerken sıkıntı oluyor biraz. Eğer çok oyun oynayacaksan depolama alanı yüksek olanlara bak mutlaka.
Acerin bu modelini forumlarda gormustum insanlar begeniyolar ki yaziliyo. Peki oyun oynayabiliyor muaun
Evet oyun bilgisayarı bu zaten
Isinma sorunu vs yasadinmi hic peki
Hayır yaşamadım, zaten nitro serisine nitrosense diye bir program yükleniyor, acer'un kendi programı. Oradan fanların gücünü ayarlayabiliyorsun. Eğer sıcak havalarda ya da büyük bir dosya indiriyorsan ısınabilir, her bilgisayarda olur o zaman nitrosenseden fanı maximuma ayarlarsın. Isınma sorunu konusunda için rahat olsun yani.
Monster 13 k başlangıç fiyatı her işini fazlası ile gödrur
Monsterla ilgili cok sikayet okudum ozellikle isinma problemini ve teknik servisin sorunlari daha da cozumsuzlestirmesini fazla duydum o yuzden mesafeliyim bu markaya
Servis konusunda takip konusunda iyiler de teknolojik parçalar malzemeler tamamen şans işidir ya
Isinma sorunu da mi sans meselesi? Bircok yorum okudum onla alakali sikayetvar. com youtube ve teknoloji forumlari hep bunlardan bahsetmiş onca kisi haksiz olamaz onlara ne diyeceksin
Emin ol çoğu yorum 3 kuruşluk pc ile 10 liralık oyunlar oynamaktadır ki laptop bu ısınır marka farketmez gerçek bir performans istiyorsan oyun programlar vs 10 k ya masaüstü topluyorsun canavar gibi 3 5 k ile de laptop alıyorsun sağa sola götürmek için
Yani öğrenci değilsen yurtta falan kalmıyorsan eğer
13 klik monster uzun sure isinma problemi yapmadan teknik servisinin yardimiyla bana gider mi diyosun?
Ne yapacağına ne istediğine bağlı tamamen eğer 2. Elden çekinmezsen 2. El tavsiye ederim 10 k ya falan
Alt yorumda gördüm hp den uzakdur. Servise göndermeniz için dizayn edilmiştir kasa yapısı vs 2 sene sonra garanti bittiği gibi arızalar başlar
Oyun gunluk isler yani her seyi yapmak iatiyorum ondan oyun bilgisayarlari hiz acisindan iyidir diye dusunup monstera bakiyorum oyunu kaldiran her seyi kaldirir
Yani bir de markaya çok takılma çoğu üreticinin kullandığı ürünler aynı markaya isme para vermeyin. İşlemci üreticileri belli intel amd anakart üreticileri de belli başlı zaten ki ana bileşenler bunlar
Yani şimdi çizim işi ile grafik işi ile falan uğraşıyorsan ya da sadcee günlük ve basit oyunlar oynamak için bakıyorsan 10 15 k lara gerek yok o rakamlar senj kasarsa
Warrock diye bi oyun var onu hangi pc kaldirir
Hiç duymadım bakayım online mı?
Netten indirilip online oynaniyor evet
Netten indirilip oynaniyor online olarak
Basit bir oyun 3 5 klik pc bile rahatlıkla oynayabilir eski bir oyun zaten sistem gereksinimleri falan düşük baya
Gecektenmi bendeki pcler kaldirmamisti
Çok mu eskiydi pcler
Evet 10 yillik cihazlar kaldirmamalari normal gibi
Yani ayarlarını dusukte oynar belki
Lenovo candir 9 yillik laptopta hala 60fps fortnite oynuyom 1000sshd 8gb ram 840 ekran karti vide sen lenovonun yeni nesilini alsan daha yuksek sisteme daha iyi kullanirsin bence
asus markaları tercih edin en idealidir
Hangi konularda idealdir mesela
Monster Al
Monsterla ilgili cok sikayet okudum ozellikle isinma problemini ve teknik servisin sorunlari daha da cozumsuzlestirmesini fazla duydum o yuzden mesafeliyim bu markaya
Ya monster ya da msi Al Ben kullandım monster yalan söylemişler
Hangi modelini kullandin umdugunu buldun mu
Sen. Dizi film diyorsun 15 bine alicagin bir monster 100 tane diziyi aynı anda açar oynatır isinmaz
Hangi modelini kullandin umdugunu buldun mu?
Leptopta model önemli değil ablacim özellik önemli sen leptop alma bence :D
Alma
Markada onemli malzemeleri teknik servisi vs degerlendirilmesi gereken faktorler
Asus iyi değil bence
Yıl 2022 knk kalem alsan teknik servis bakmak zorunda yani
Hiçte öyle değil asusun teknik servisi leş
@adımsevimli gercektenmi ben de asus veya msi dusunuyodum sen cokmu cektin asustan
Monster al