İnternet & Teknoloji Oyun yayıncılığı konusunda en gelişmiş platform sizce neresi? Digiboi Takip Et FenomenXper 5 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Her ne kadar sansasyonel olaylar yaşansa da, hâlâ Twitch bir numarada bence. Oyun yayıncılığı konusunda en gelişmiş platform sizce neresi? Cevapla Oyun Soruları Numara Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. twitch tabi ki 0 0 Yorumla
savage_panda Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Bilmiyorum knk ama Twitch duymuştum. Ben duymussam ki oyun yayıncılıgi konusunda sanırım mezarda ki dedem benden bilgilidir. Ben duymussam kesin en iyisidir 0 1 Yorumla Digiboi +1 yıl AHahahah peki kanka. Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 5b cevap paylaştı. Kesinlikle twitch. Diğer sosyal medya senkronizasyonları bile çok iyi 0 0 Yorumla
MER16 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Twitch bu konuda en iyisi şu an daha iyisi gelmedi 0 0 Yorumla
senaküçük35 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 95% +1 yıl Twitch tabiki 0 1 Yorumla Digiboi +1 yıl Bence de. Yorumla
Hataybalonu Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Youtube 0 1 Yorumla Digiboi +1 yıl Çok sanmıyorum ya. Canlı yayın açısında çok rağbet yok orada. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
twitch tabi ki
Bilmiyorum knk ama Twitch duymuştum. Ben duymussam ki oyun yayıncılıgi konusunda sanırım mezarda ki dedem benden bilgilidir. Ben duymussam kesin en iyisidir
AHahahah peki kanka.
Kesinlikle twitch. Diğer sosyal medya senkronizasyonları bile çok iyi
Twitch bu konuda en iyisi şu an daha iyisi gelmedi
Katılıyorum kesinlikle Twitch
Twitch tabiki
Bence de.
Youtube
Çok sanmıyorum ya. Canlı yayın açısında çok rağbet yok orada.
kesinlikle twitch