Steam
Epic Games
Ne satın alması abi torrent devamkee
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Torrent ve google driveden indiriyorum.
Fitgirl repack candır 😅
Gog ve r g mechanics, iso çok iyi. Ama fitgirl düzgün indiremiyor veya indirilen açılmıyor. Hata veriyor.
Gog ve rg. Mechanics çok iyi arada bi kullanıyorum ama fitgirl çok yaygın. Nasıl bi hata alıyorsun ki? Fitgirl de sıkıştırılan oyunun kurulumu uzun sürüyor sadece
Bir şeyler bulunamadı vs diyor. Sadece bir kere fitgirl işe yaradı.
İlginçmiş. Neyse kısacası torrent candır 😂
En iyi oyun indirme sitesi de torrentoyunindir. com dur. Bir de oyunindir. vip dir.
Evet ikisini de çok fazla kullanıyorum hatta şu an oyunindirvip önümde açık bakıyorum 😂😂 torrentoyunindir de patch sıkıntısı var yani çok hızlı gelmiyor. Ama oyunindirvip de günü gününe her şey geliyor. PC kaldırsa şu Alan Wake 2 yi indiricem
Bu iki site olmasa oyunsuz kalırız. Yabancı olarak da raidofgame. com ü öneririm. Tamamen torrent oyun dolu. Neredeyse piyasadaki bütün oyunlar var.
ama maalesef denuvo yüzünden çıkmayan oyunlar var. Dead space remake ve ac mirage falan. Empress grubu olmasa resident evil 4 remake bile oynayamazdım 😅 çok pahalı oyunlar özellikle dolar kuruna geçince iyice uçtu her şey.
Evet maalesef her şey çok pahalı oldu bu da insanı ne yazık ki korsana yönlendiriyor.
20 tl ye oyun aldığım günleri özledim 🥲 şimdi steame girmiyorum bile. Online oynamayı zaten bırakalı uzun zaman oldu sadece hikayeli oyunlar oynuyorum ve çok iyi geliyor bana
Yabancılar su fiyatına oyun alıp oynuyor biz fil fiyatına. :(
Biz maalesef torrent peşinde ve virüs yememe derdine düşüyoruz 😔
Daha önce hiç oyun satın almadım dksk
Alırsın belki bi gün kdkxkdl
Karinimi doyurmaya parayı zor buluyorum dkdkd
Bi gün daha fazlasını bulursun umarım dostum 🙏
Teşekkürler 🙏🏼
Rica ederim 🙏
En iyi cevap seçimi için teşekkürler 🙏🏼
Rica ederim dostum 😇
Cevap
11Cevap
Steam
Her platformdan var. Geçen yıla kadar steam idi pc. Şu an PS5 ve Xbox ağırlıklı. PS5 çoğunlukta.
Steamden alıyordum ama ödeme dolar olunca bıraktım. Epic games kullanıyorum, indirim ya da ücretsiz oyunları kütüphaneye ekliyorum
Bende artık mecbur epic den alıyorum. Platform önemli değil kim ucuz veriyorsa ondan alırım
Saglamindir gibi sitelerden indiriyorum, bir kere bile satın alma işlemi yapmadım.
Sağlamindir site sahibi kimse valla helal olsun 😅 oyunindirvip ve torrentoyunindir sitesini de şiddetle tavsiye ederim 😊
Ben dolara geçene kadar Steam'den alıyordum. Steam dolara geçince oyun almayı bıraktım. Ve asla crack, torrent kullanmam.
Google dan giriyorjm kraloyun. com
Virüs telefonu kaplumbağa deden gibi sarmıştır
Kraloyun 🥲 aga bee...
Oyun satın almadim hic ben hep, oyun içi satın alım yapıyorum.
PSN
Epic games
Nintendo shop az da olsa bu da var
Oyuna para verecek kadar saf değilim çok şükür
Hiç satın almadım
Daha çok Steam den
Oyun almam hazır bedava alırım
Oyun alıp oynayacak bilgisayarım yok mk yerinde.
Steam
Ps store
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar