İnternet & Teknoloji Twitch yayıncılığı için üst seviye sistem aldım ama işin içine girince bütün motivasyonum isteğim düştü? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Cs go, valorant gibi oyunlarla bı yere gelinebilirmi ki? En çok csgo giriyorum Cs go kimse izlemez LoL, valorant oyna Baska yabancı bı yayıncıyı kopyala Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Twitch'de başarı yakalamak için öneriniz nedir? Twitch yayıncılığı için üst seviye sistem aldım ama işin içine girince bütün motivasyonum isteğim düştü? Cevapla İş Soruları Sevgi Soruları Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et
H0KAGE Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl kendine müzisyen tayfasından eray otistiği bile yayıncı olduysa sende olursun ümidini kaybetme b i insan bu kadarmı itici olur a q 0 0 Yorumla
IXARESXI Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Yalnız mı yapıyorsun 0 14 Yorumla Soran +1 yıl Evet olmazmi? Yorumla IXARESXI +1 yıl Mümkün değil kanka pek bende yayinciyim bu arada shshss Yorumla Soran +1 yıl Hangi oyunlar izlenir sence? Cs go veya valo? Yorumla Soran +1 yıl Gel ekip kurak 😀 Yorumla IXARESXI +1 yıl Kanka öyle şeyler ile zor ya Yorumla IXARESXI +1 yıl Benim ekibim zaten var Yorumla Soran +1 yıl Kaç kişilik Yorumla IXARESXI +1 yıl 6 falan sanırım saymadım ki Yorumla IXARESXI +1 yıl 100 kişilikte discord var Yorumla Soran +1 yıl Kendin mi kurdun Yorumla IXARESXI +1 yıl Benim kanka direkt Yorumla Soran +1 yıl Ben nasıl kurarım nereden bulabilirim. Yorumla Soran +1 yıl Çevrede Twitch yapanda yok Yorumla IXARESXI +1 yıl Kanka bu benim kendi çevrem zaten Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
kendine müzisyen tayfasından eray otistiği bile yayıncı olduysa sende olursun ümidini kaybetme b i insan bu kadarmı itici olur a q
Yalnız mı yapıyorsun
Evet olmazmi?
Mümkün değil kanka pek bende yayinciyim bu arada shshss
Hangi oyunlar izlenir sence? Cs go veya valo?
Gel ekip kurak 😀
Kanka öyle şeyler ile zor ya
Benim ekibim zaten var
Kaç kişilik
6 falan sanırım saymadım ki
100 kişilikte discord var
Kendin mi kurdun
Benim kanka direkt
Ben nasıl kurarım nereden bulabilirim.
Çevrede Twitch yapanda yok
Kanka bu benim kendi çevrem zaten
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve