Instagram üzerinden bir yazılımcı 5-6 bin gibi çok ciddi bir fiyat karşılığında (bu fiyatı peşin alacakmış) yazılımlar ile yıllık yaklaşık 300-400 ürününü satmanı sağlıyor (öne çıkarma, beğeni, takip, teklif vs ile).
Bu en pahalı olanı ama 25-50-100₺ gibi çok çok daha düşük fiyatlara da beğeni takip vs ile yine baya bir ürün satmanı sağlayabiliyor. Aslında bu tarz uygulamada satış yapmak her şeyden önce anasayfads görülür olup yani üstte kalıp birçok kişiye ulaşmasıyla alakalı tamamen, bu sebepten ben böyle bir platform olduğunu bilmeden önce yıllar yıllar önce bile hep söylüyordum bu işin yazılımını çözmek lazım tamamen bununla alakalı satış, bunu yapan yazılımcılar illa vardır diye, yeni denk geliyorum. Fakat hala 5-6 binin şokundayım😳🙄
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bu kadar saçma bir seyi ilk kez duydum. Bot hesap like ve goruntuleme atinca satis nasil artiyormus?
Nasıl saçma yaa?😳 Ürün ne kadar beğeni alır teklif yorum vs alırsa o kadar anasayfads kalır (notlardan dahi alsa) ve gerçek alıcılarls birlikte birçok kişinin anasayfasına çıkar
Boy hesaplarla keşfete dusulecegini zannetmiyorum. Yapay zeka bu kadar kolay yenilemez. Boyle bi yazilim olsa dahi kimse bunu satmak istemez. Satsa bu kadar komik rakamlara satmaz. Instagramdan bi urun almak icin bakarken takipci ve begeni kitlesine bakip botlari goren aksine kaçar bence. Ciddi anlamda satış ve onplana cikarma teknikleri varsa dinlemek isterim ama bu bana gercekci gelmiyor.
Instagram satışı için değil ki bu, dolap uygulaması satışı için. Bide ben bildiğim kadarını söyledim. O taktikleri bilip pazarlayan ben değilim. Ama herkesin bildiği çok net ve gayet mantıklı bir gerçek var: O da ürün Gardrops, Dolap gibi platformlarda ne kadar beğeni yorum teklif alırsa o kadar anasayfada da o kadar kalır dolayısıyla kaldığı süreye bağlı kitleye ulaşır
O uygulamalari bilmiyorum, cok buyuk kuruluslar olmadigindan bota karsi bi sistemsel onlenleri yoksa da sasirmam. Yok senin satmadigini anladim zaten. Sadece mantik yurutuyorum, ana sayfanin cogunluguna hakim olabilecek bi guc var elimde, bunu neden 5 10bine satayim ki? Gunde kim bilir nasil bi ciro yapardi oyle bi yazilim olsa...
Hehh ben de aynısını düşündüm elimde öyle bir yetenek olsa kendime kullanır onun kaç katını kazanırım. 50-60 kişiyi bile bu şekilde kandırsa her birinden 6 bin ile iyi para kazanır. Bu sözde 1 senelik ve 300-400 satış garsntili 6 bin liralık hizmete resmen dolandırıcılık gözüyle bakıyorum. Ancak kafamı çok karıştıran bir şey var. Ne biliyor musun? Bu dolap uygulamasında resmen ya hiç satış yapamıyorsun (ya da yok denilecek kadar az) ya da çok çok satış yapıyorsun. 3 yıldır kullanıyorum. Ürünü yüklendikten birkaç saat sonra 50-60 beğeni alan, tak anasayfaya düşen ardından bol bol beğeni ve yorum alan (ki beğeni beğeniyi yorum yorumu çoğaltıyor, mesela botlar 50 beğeni yapmışsa ürün biraz da güzel ve gündemdeyse o. gercek hesaplarla 100 oluyor) ve böylece hemen satılıyor. Bu sayfalar deli gibi satış yapıyor botlarla. Dolap çok çok bilindik hatta bir ara reklamı yapılan bir uygulama aslında (Trendyol'un yan ürünü) bu botları ve satışları da hemen tespit edebileceklerini düşünüyorum ama tabiki engellemiyorlar, bu satışlar işlerine geliyor ve deli gibi komisyon alıyorlar
Varsa da sasirmam dedigim gibi ama bilmiyorum bunlar nasil bi tarikat. Begeni havuzu olusturmus bile olabilirler sonucta ticaret. Yazilim satma konusu tamamen dolandiricilik zaten onu geciyorum. Hayatin her yerinde etkilesimin onemi maalesef. Dolapla ilgili taktikleri de az da oksa ogrendigim iyi oldu, ben de hemen degil ama bi girmek istiyorum oraya da. Bilmiyorum ama cok alakasiz kizlar bu tarz isleri oyle veya biyle bi sekilde basardi, ilginc.
Yazılım satmak denmez sanırım. Adam diyor 20 yıllık yazılım tecrübeme ürünlerinizi anasayfaya düşürüp satışlarınızı arttırıyorum bla bls
Ya yerim onun tecrubesini. 300 urun ne gunde satar insan 300 parcayi
Ohoo bizim kızlarla Gardrops Dolap beğeni gruplarımız vardı😅Türkiye'nin her yerinden hiç birbirimizi tanımadığımız insanlarla olan bir gruptu. Her akşam liste hazırlanıyor, o gün grupta katılabilecek olanlar nickini bildiriyor, örneğin saat tam 21.30'da , hanımlar bulaşıklarını yıkandıktan sonra 😅, aynı anda beğenilere başlıyorduk ürünlerimiz 1-2 saatliğine anasayfaya çıkıyordu işte 🤣 Sonrasında pek bir işe yaramadığını saptadık ve grubu ortak kararla kapattık 🤣
Sbxhdhdb cok cok iyiymis ya asla unutmam bunu. Bisi sorcam bu trndy anlasmali olunca kargo ucretleri nasil oluyo biliyo musun ya
Mesela şey vardı, şu ürünüme yorum geldi kızlar teklif atın 🤣 kişi bile o an teklif atsa o beğeniyi atana bildirim gekiyoyve genellikle ciddi alıcılar teklif atıp teklif kabul edilince aldığı için o beğeniyi atan paniğe kapılıyor alıcı niyetli olduğunu belirtiyor hemen alıyor falan bu şekilde çok sattık 🤣 Ben Dolap'tan çok çok az sattım ama Gardrops ve letgo'dan deli gibi satış yaptım çok şükür çok da iyi kazandım. Bu arada Gardrops ve letgo'da kazandığının hepsi senin ama dolapta deli gibi komisyon alıyorlar
😡 Diyorum Gardrops hesabımdan alırsanız şu fiyata veririm ama buradan maalesef veremem çünkü çok kesinti var, hayır almicam o zaman diyor 😡 böyle uyuz ve istisna müşterisi kitlesi hep bana denk geldi dolap'ta, normalde benim gibi Gardropsta alın diyip oradan satan çok insan var ama benimkiler kabul etmiyor 😡 fakat Gardrops tan yana çok şükür çok yüzüm güldü 😇
Trendyol hakkında bilgim yok ben 2. el satıyorum ama bakma baya ticarete döktürdüm😉
Tebrik ederim gercekten. Cok iyi... Şirketin var mi bireysel miydi? Lafi yine kargoya getirmek istiyorum da calistigin firmalardan aldigin fiyatlari merak ettim acikcasi 😁
Bireysel 🙏😌 Ne firması kardeşim, pazardan alıp Gardrops'ta satıyorum ben🤣🤣🤣🤣🤭
Tebrik ederim ya valla korkulur senden... Kullanmadigim parfum vs ben de yukliyim bari ahahaha inanilmaz ya gercekten iyiymis
3,5a aldığımı 35e,,20ye aldığımı 70e.. hatta rekor olarak 1,5a aldığımı 65e sattım ucuuza gittiği halde🤣 2 sene önce almıştım, 2 sene önce aldığım altından böyle kar etmedim 🤭 Şaka bir yana az paralardı ama çok çok satış yapıyordum, işsiz kaldığımda yeri geldi günde 3 letgo buluşmasına gidip o zamanın günlük yevmiye dinden daha fazla kazandığım bile oldu. Çok paralar değildi ama bir öğrenci için ekonomik özgürlük sağlayacak kadar yeterliydi
Ne hos. Umarim devamini da getirirsin
Teşekkür ederim 😊 Daha fazla ağırlık vereceğim😉 Size de başarılar, bol satışlar 😊
Tesekkurler, size de bol kazanclar dilerim 😊