Güncellemeler
+1 yıl
Ekranı büyüttüğün zaman ilk baş yazdığım şey…
Ekran büyüklüğün zaman videodaki ortam dışarı taşıyor ve bazı ayrıntılar kayboluyor bunun olmaması lazım sanki önceki telefonum nota 4’te bile yoktu…
Sim kartın iğne batırılarak çıkartılması telefon tarihinde gördüğüm en saçma şey…Bunu tasarlayan mühendisi öpesin geldi…
Telefon genel olarak iyi olsada şu saydığım saçmalıklar çok saçma geldi bana siz ne diyorsunuz…
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
daha iyisini yapabilirsen buyur. kart yandan iğne ile çıkışı bundan 25 yıl önce kasası ekran arkasında olan ibm g3 işlemcili modellerinde vardı cd vs çıkmazsa iğneyi sokardın hop tükürürdü. Apple dan anlamayan biri için bu yorumlar çok saçma oluyor
Ben hep mütevazi telefonlar kullanıyordum galax s 4 ve note 4 blackberry vsden sonra onlardaki donma problemlerinden sıkılıp olursa en iyisi oldun deyip ipona geçtim…Bundan önceki telefonum note 4 idi nasıl çağ atlamışım sen düşün…Lakin o iğneyi kaybettim sonra Samsun’un arkası açılarak sokulması bana daha kullanışlı geldi iğne mi arayacaksın her yerde sonra iğneyi kaybedersin o çoktan şeyi kaybedersin vs…Aytıca telefonu dik tutup çift tıklayarak ekranı büyütünce mesela izlediğin bir adam olsun onun yüzünün sadece yarısını görmeye başlıyorsun ve bu hiç hoş değil…
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!