Cep telefonu numaramı kabul etmiyor. Sıfırdan e posta açsam kabul etmiyor. Cihazlardan dolayı mı böyle oldu? Yani cihazları mı kayıt altına aldılar yoksa telefon numaramı mı kayıt altına aldılar da hesap açamıyorum?

Cep telefonu numaramı kabul etmiyor. Sıfırdan e posta açsam kabul etmiyor. Cihazlardan dolayı mı böyle oldu? Yani cihazları mı kayıt altına aldılar yoksa telefon numaramı mı kayıt altına aldılar da hesap açamıyorum?

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Sanırım yeni e mail açmanız gerekiyor.
defalarca denedim açılıyor açıldıktan sonra birkaç dakika sonra kapanıyor.
Daha doğrusu askıya alınıyor ve kapatamıyorum da
valla nasıl anlıyolarsa bi şekilde yeni açılan hesap da kapanıyor. twitter zaten aşırı derecede sansürcü faşist bi oluşum. aynısı benim de başıma geldi, canı cehenneme diyerek kullanmayı bıraktım. tohumuna para vermedik ya lanet heriflerin, kendi bomboş düşüncelerine yakın insanlarla kendileri çalıp söylesinler
Hesabı nasıl askıya almışlar mk
Ben sığınmacılara, hdpye, pkkya, ermeni soykırımına karşı twitler atıyordum. Tv'de açık oturum izlerken tvde bir avukat karı sığınmacıların Türkiye'den gitmeyeceğini gönderilemeyeceğini, onları yollamanın insanlığa aykırı olduğu alevli alevli savunuyordu. Ben de o programın altına ve onun şahsi hesabının altına sığınmacıların tecavüz edip ölümüne sebep olduğu kadınların, taciz ettiği kadınların, çocukların, öldürdükleri erkeklerin haberlerini etiketledim yorumlarda paylaştım. Ondan sonra hesabım gitmişti. Yani ben buna bağlıyorum.
Olabilir zaten doğru insan dokuz köyden kovulur