Twitter hesabım kin ve nefret söylemi sebebi ile uyarılmadan askıya alındı, itiraz ettim, saçma sapan bir geri dönüş yapıldı.
Hesabı açtırmam lazım arkadaşlar, ne yapmalıyım?
Hesabı açtırmam lazım arkadaşlar, ne yapmalıyım?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Destek ekibine mail at ve hesabının neden askıya alındığının sor ve gerekli itirazları da bulun
"Hesabınız askıya alındı ve yeniden açılmayacak çünkü; Twitter Hizmet Şartları'nı ve özellikle de nefret söylemine karşı Twitter Kuralları'nı ihlal etmiş olduğu tespit edildi.
Hesabınız; ırk, etnik köken, ulusal köken, cinsel yönelim, cinsiyet, cinsel kimlik, dini aidiyet, yaş, engelli olma hali ve hastalık temelinde diğer insanlara karşı şiddetin körüklenmesine veya doğrudan saldırmasına ya da tehdit etmesine karşı olan kurallarımıza karşı.
Ayrıca, bir hesabın ana amacının bu kategoriler temelinde başkalarına zarar vermeyi kışkırtmak olduğuna karar verirsek, o hesap önceden uyarı verilmeden askıya alınabilir."
Tamam itiraz da bulun hemen geri dönüş yap
maili alıntılayarak mı? Ne yazacağım...
Gelen maili yanıtla kısmı var eğer yapamazsan normalden yaz halletmeye çalışırız
Benim hesabımda aynı durumda şu an her gün mail atıyorum bilmem numaralı vakayla birleştirdik incelememize devam edeceğiz deyip duruyor ne yapmam lazım açılır mı sizce bende açılmasını istiyorum insanlık namına nolur yardım edin bana da
Akşam konuşalım mı bu konuyu maillere bakarız duruma göre bir şeyler deneriz
Tamam olur nolur açalım. Sence açar mıyız
Umarım açılır ya deneyebiliriz olursa ne mutlu sana olmazsa canın sağolsun be
İnşallah
Bide profil resmimin altında şu yazı yazıyor. Hesabınız, twitter medya politikası'nı ihlal ettiği için geçici olarak kullanılamıyor diye İngilizce olarak yazıyor. Bu ne demek oluyor onu bilemedim
Aslında mailde askıya alındığını ve açılmayacağını belirtmişler ama hesabımda da böyle yazıyor valla anlayamadım
Akşam bakarız inşallah ya. Bir kaç saat sonra müsait olurum
Tamam müsait olunca sorduğum soruyu cevapla ama
Normalden devam edelim ablam burası iyice karıştı
Burdan yaz da şimdi akşam öyle olsun
yardımcı olurum istersen
Ağabey çok mutlu olurum. Açmak zorundayım bu hesabı.
bakalım yzn bana
Benim hesabımda aynı durumda şu an her gün mail atıyorum bilmem numaralı vakayla birleştirdik incelememize devam edeceğiz deyip duruyor ne yapmam lazım açılır mı sizce bende açılmasını istiyorum insanlık namına nolur yardım edin bana da
Hacker nedimcan dn yardım iste güvenilir.
Kendisine nasıl ulaşacağım?
İntagramda kullanıcı adı nedjmcan