Telefonum hacklenmiş olabilir mi?

Eski bir erkek arkadasım vardı ve bir zamanlar arkadası olan kişinin baska banka hesaplarından para çaldığını biliyorum. Daha sonra ayrıldım kendisinden. Telefonum 6s belki eski olduğu için böyle durumlar oluyordur bilmiyorum ve ben bu telefonu çok kullandım gerçekten. Bataryasını değiştirmeme rağmen sarjı hızla bitiyor bazen kendi kendine açılıp kapanıyor ama çok nadir oluyor genellikle elimdeyken bu oluyor ve bazen donakalıyor bastan baslatıyor. App store’da otomatik güncellemelerim açık ondan mı bilmiyorum ama alanım kalmadığı için bir ara instagramı 10 dakikalığına silmiştim ama ben silmeden geri yüklendi ilk kez bu oldu. Ve alanım dolu olduğu için o an bir uygulama indirmek istiyorsam indirilemiyor diyor. Geçen gün uygulama indirmedim ama indirelemiyor diye bir yazı geldi. Asla hiçbir bilinmedik mesaja, linke tıklamam, maillerimde de öyleyim hatta çok kullanmam bile onu. Ekran parlaklık seviyem değişiyor bazen ve bundan korkuyorum. Yarın apple müşteri hizmetleriyle görüşeceğim ama dayanamadım içim içimi yiyor. Bu rahatsız edici bir durum çünkü. ve alanım yine dolu olduğu için 3 senedir güncelleme yapmamış telefon.
lütfen korkutmak için değil bilgili olduğunuzu düşündüğünüz için cevap verin. Youtube da hacklenmeye dair videolar ne kadar doğru bilmiyorum ama onlarla aynı olduğunu görüp bazı durumlarımın endişelendim

Telefonum hacklenmiş olabilir mi?