Başlaman gereken yer belli, ne geliştirmek istiyorsun, web siteleri mi, mobil uygulamalar mı yoksa bilgisayar programları mı, genelde karşına sıklıkla PHP çıkar ve aslında haklı da bir yere sahip PHP özellikle de web tarafında, sonra programlar var Python ile hatırı sayılır yerlere gelen, C# den falan pek söz etmeyeceğim çünkü o tarafta pek bilgim yok, öyle ki web tarafı bile yeteri kadar yorucu benim için ancak günümüzde mobil tarafta geliştirici olmak en yaygınlarından, web tarafı da eskiden beri belli bir yere sahip, şu an HTML, CSS, PHP ve JavaScript dillerine çoğunlukla hakimim, bunları toplamda 6 ayda falan öğrendim kendi web sitelerimi geliştirme sürecimde, şu an ben bu kadar kısa sürede full stack web developer konumundaysam bence sen de istersen çok daha fazlasını yaparsın, istemek önemli çünkü, hayatımda belki de keyif alarak yaptığım tek şey yazılım, içten istemez de öğreneyim mesleğim olsun biraz para kazanayım dersen zor olacaktır.
Sorularına alandaki bilgilerim dahilinde cevap vermeye çalışırım, ayrıca dijital ortam eğitimlerinde bildiğimiz üzere btk akademi var, içeriklerine baktım geçen gün özellikle de başlangıç düzeyi için bir çok ders var, eğer ilk kez başlayacaksan oraya da bakarsın, e-devletten giriş yapman yeterli olur.
En İyi Cevaplar