Güncellemeler
+1 yıl
!!!;-:;
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Facebook doğrulama kodu istiyor. Ama ben açtığımı hatrlamıyorum. Ve mesaj gelen yerde birleşik krallık yazıyor. Aynı Instagram gibi. Neden böyle oldu , sizinde böyle oluyor mu?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Eğer birleşik Krallıktan tanıdığın yoksa O giren kişi rastgele bir telefon numarası yazıp seninki çıkmış olabilir en olası ihtimal
Nasıl yani anlamadım? Doğrulama kodu girmen gerekiyor diyor telefon numaramı yazıyorum sonra birleşik krallık denen yerden bana doğrulama kodu geliyor
Birleşik Krallık neresi bilmiyorum yabancı ülkelerde tanıdıklarım var ama çok değil
İngiltere
İngiltere'de de tanıdık yokki eski sevgilim mekan değiştirmiş olsa numaramı bilmiyordu sadece hesap ismiyle yapabilirler mi?
Hmm ingiltereden kimse bilmiyorsa rastgele olabilir öbür türlü nasıl olabilir bilmiyorum, verdiğin bilgilerle kafamda canlandırmam zor oluyor
Instagram güvenlik kodlarını biliyor musunuz? Onlardan kullanıyordum biridinhesabimi çaldığında yine birleşik krallıktan mesaj gelmişti
Hâlâ facebook kullanan var mıydı ya
maalesef ben :) Instagram sürekli hesabım çalınıyor kapanıyor adamakıllı bir Facebook var diyorsun o da delirdi bu gidişle hepsini kapatcam