İnternet & Teknoloji Facebook şifrem çalınmış olabilir mi? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Facebook doğrulama kodu istiyor. Ama ben açtığımı hatrlamıyorum. Ve mesaj gelen yerde birleşik krallık yazıyor. Aynı Instagram gibi. Neden böyle oldu , sizinde böyle oluyor mu? Güncellemeler+1 yıl !!!;-:; Facebook şifrem çalınmış olabilir mi? Cevapla Facebook Soruları Instagram Soruları Mesaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Loudtt Takip Et Xper 4 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Eğer birleşik Krallıktan tanıdığın yoksa O giren kişi rastgele bir telefon numarası yazıp seninki çıkmış olabilir en olası ihtimal 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yani anlamadım? Doğrulama kodu girmen gerekiyor diyor telefon numaramı yazıyorum sonra birleşik krallık denen yerden bana doğrulama kodu geliyor Yorumla Soran +1 yıl Birleşik Krallık neresi bilmiyorum yabancı ülkelerde tanıdıklarım var ama çok değil Yorumla Loudtt +1 yıl İngiltere Yorumla Soran +1 yıl İngiltere'de de tanıdık yokki eski sevgilim mekan değiştirmiş olsa numaramı bilmiyordu sadece hesap ismiyle yapabilirler mi? Yorumla Loudtt +1 yıl Hmm ingiltereden kimse bilmiyorsa rastgele olabilir öbür türlü nasıl olabilir bilmiyorum, verdiğin bilgilerle kafamda canlandırmam zor oluyor Yorumla Soran +1 yıl Instagram güvenlik kodlarını biliyor musunuz? Onlardan kullanıyordum biridinhesabimi çaldığında yine birleşik krallıktan mesaj gelmişti Yorumla
Çiçekaçmayankaktüs Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Hâlâ facebook kullanan var mıydı ya 1 1 Yorumla Soran +1 yıl maalesef ben :) Instagram sürekli hesabım çalınıyor kapanıyor adamakıllı bir Facebook var diyorsun o da delirdi bu gidişle hepsini kapatcam Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Eğer birleşik Krallıktan tanıdığın yoksa O giren kişi rastgele bir telefon numarası yazıp seninki çıkmış olabilir en olası ihtimal
Nasıl yani anlamadım? Doğrulama kodu girmen gerekiyor diyor telefon numaramı yazıyorum sonra birleşik krallık denen yerden bana doğrulama kodu geliyor
Birleşik Krallık neresi bilmiyorum yabancı ülkelerde tanıdıklarım var ama çok değil
İngiltere
İngiltere'de de tanıdık yokki eski sevgilim mekan değiştirmiş olsa numaramı bilmiyordu sadece hesap ismiyle yapabilirler mi?
Hmm ingiltereden kimse bilmiyorsa rastgele olabilir öbür türlü nasıl olabilir bilmiyorum, verdiğin bilgilerle kafamda canlandırmam zor oluyor
Instagram güvenlik kodlarını biliyor musunuz? Onlardan kullanıyordum biridinhesabimi çaldığında yine birleşik krallıktan mesaj gelmişti
Hâlâ facebook kullanan var mıydı ya
maalesef ben :) Instagram sürekli hesabım çalınıyor kapanıyor adamakıllı bir Facebook var diyorsun o da delirdi bu gidişle hepsini kapatcam