Facebook eski şifre girdiniz hatası?

Telefonumda faceye girdiğimde "oturum zaman aşımına uğradı tekrar giriş yapın" diye bir yazı çıktı, tekrar giriş yapmak istediğimde ise "eski şifre girdiniz" diyor halbuki şifremi değiştirmedim hatta çalıntı ihtimali ile kendi profilime bakmak için babamın facesine girmeye çalıstığımdada "eski sifre girdiniz" dedi, google cromdan girdiğimdede aynı hatayı veriyor. Faceyi geri almak istediğimde ise email adresine kodu gönderiyor ancak ben emailede uzun zamandır girmediğim için şifresini unuttum. Ne yapmalıyım?
Güncellemeler
+1 yıl
Hotmail adresi olan emailler uzun süre girilmeyince kapanıyormuş, bunu bilen hacerlar sizin hesabınızla aynı isimle yeni bir hotmail açıyorlar ve face hesabınızda bu email üzere olduğu için sifre yanlış girildiğinde facebook doğrulama kodunu o hacera gönderiyor ve böylece hesabınız ele geçiriliyor...
Güncellemeler
+1 yıl
Benim araştırdığım kadar bu sorunun çözümü önce eş dosttan yaklaşık 50 kişinin hesabı sahte hesap diye şikayet etmesini istiyorsunuz ve facebook hesabınızı kapatıyor daha sonra ise facebooka kimlik tarzı bir belge göndererek kimlik doğrulaması yapıyorsunuz ve facebook size hesabınızı geri veriyor ancak bu işlem bir kaç ay alıyor...
Facebook eski şifre girdiniz hatası?