Bi fotoğrafm var emin olamadım hikaye atıp atmama konusunda buraya atmak ya da birine sormakta istemiyorum ne yapmalıyım öneriniz?
Fotoğrafin güzelliğinden emin olamadım ne yapmalıyım?

Bi fotoğrafm var emin olamadım hikaye atıp atmama konusunda buraya atmak ya da birine sormakta istemiyorum ne yapmalıyım öneriniz?
paylaşma arkadaş noluyor paylaşınca elinize ne geçiyor valla anlatsanıza ben de öğreneyim çok merak ediyorum bu konuyu birileri sizi görmeyince eksik mi hissediyorsunuz saksı değilim lan ben moduna mı giriyorsunuz
Aga kırıklarım var be napim gencim çıtırım beğenilmek mutlu ediyor jejjsjsjsj
peki şey soracam tek kisinin beğenmesi yetmiyor mu herkes mi begenmek zorunda
yani atiyorum sevgilin oldu diyelim onun begenmesi yeter mi yoksa yok beni herkes gormeli herkes begenmeli mi diyorsun
Beni herkes görmeli herkes beğenmeli diyorum
anladım abi
Tabi kalbimde tek kişi olmalı zaten bunu biz belirleyemiyoruz ama herkes beğensin isterim gayet doğal biraz dişilik napim
sevgilininde herkese bakmasi herkesi beğenmesi sorun olmaz o zaman senin için.
Yok ben herkesi beğenmiyorum onlar beni beğensin. Tabii ki sevgilimi de beğensinler gurur duyarım. Ama herkesi beğenmem kolay kolay bi seciciligim bi tarzım var
sana demedim zaten seni herkes görsün herkes beğensin istiyorsun ya, erkek arkadaşında herkese baksa herkesi beğense sorun olmaz demi diyorum.
Sorun olur ya orada haklısın şimdi doğru söze düşülür ama işte ben de beğensinler istiyorum onun begenmesi düşününce haklı bir isyan.
tesekkurler
benim için ne
👍
Görüş
4Görüş
O zaman kafana göre takıl kim görmeden ne diyebilir
Sen bu dertle çok yaşamazsın 😂
Hahahhaah tatlı bir yorum
Emin degilsen atma 🤗
Bana sorabilirsin
Bir yorum yaparım 🤔
En İyi Görüş