İnternet & Teknoloji İnstagramda normal gönderi paylaşabiliyor musunuz? Rune_1 Takip Et Xper 1 Yaş: 19 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Bende neden sadece reels var İnstagramda normal gönderi paylaşabiliyor musunuz? Cevap Yaz 8 Cevap Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (18-24) 7 ay Evet paylaşabiliyorum. Uygulama güncel değilse ondan olmuyordur. 0 5 Yorumla Rune_1 7 ay Ama güncel Yorumla Cevap sahibi 7 ay Googledan girip denedin mi Yorumla Rune_1 7 ay Nasıl yani? Yorumla Cevap sahibi 7 ay Uygulamadan değil de Google Chrome dan instagrama girip o şekilde gönderi paylaşmayı dene Yorumla Rune_1 7 ay Tamam deneyeyim Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eic 99% 7 ay İnternet & Teknoloji konusunda 8,1b cevap paylaştı. Ben paylaşabiliyorum 0 0 Yorumla
pelinipeksade Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% 7 ay Evet 0 5 Yorumla Rune_1 7 ay Beğenileri gizleyebiliyor musun? Yorumla pelinipeksade 7 ay Evet gizleniyor Yorumla Rune_1 7 ay Nasıl ya ben de niye yok Yorumla pelinipeksade 7 ay Güncel mi uygulama Yorumla Rune_1 7 ay Evet Yorumla
Geberisice6464 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 72% 7 ay Evet sorun yok 0 2 Yorumla Rune_1 7 ay Mesela video reels gibi olmuyor mu Yorumla Rune_1 7 ay Bir de beğenileri gizleyebiliyor musun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Evet paylaşabiliyorum. Uygulama güncel değilse ondan olmuyordur.
Ama güncel
Googledan girip denedin mi
Nasıl yani?
Uygulamadan değil de Google Chrome dan instagrama girip o şekilde gönderi paylaşmayı dene
Tamam deneyeyim
Ben paylaşabiliyorum
Hiçbir şey yok 0 gönderi
Evet
Beğenileri gizleyebiliyor musun?
Evet gizleniyor
Nasıl ya ben de niye yok
Güncel mi uygulama
Evet
Evet sorun yok
Mesela video reels gibi olmuyor mu
Bir de beğenileri gizleyebiliyor musun