İnternet & Teknoloji İnstagram hikayede gönderi paylaşamıyorum nasıl düzeltebilirim? esin_1907_ Takip Et Xper 6 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor İnstagram hikayede gönderi paylaşmak için hikayene gönderi ekle kısmı bende çıkmıyo acaba onu nasıl düzeltebilirim? İnstagram hikayede gönderi paylaşamıyorum nasıl düzeltebilirim? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gbulut Takip Et Xper 3 Yaş: 37 +1 yıl Aynı sorun bende de var başka sayfaların gönderisini paylaşamıyorum herşeyi denedim insteğramı silip tekrar yükledim olmadı bu konuda bilgisi olan var mı 0 1 Yorumla esin_1907_ +1 yıl O kısım bende de çıkmıyordu bir zaman sonra kendiliğinden çıktı Yorumla
mpScymga Takip Et Xper 7 Yaş: 26 +1 yıl Hikayene gönderi ekleye bas gözünün önünde. 0 2 Yorumla esin_1907_ +1 yıl O kısım gözükmüyo işte görseli örnek olarak koydum Yorumla mpScymga +1 yıl instagramı güncelle kaldır yeniden yükle gibi işlemler dene. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Aynı sorun bende de var başka sayfaların gönderisini paylaşamıyorum herşeyi denedim insteğramı silip tekrar yükledim olmadı bu konuda bilgisi olan var mı
O kısım bende de çıkmıyordu bir zaman sonra kendiliğinden çıktı
Hikayene gönderi ekleye bas gözünün önünde.
O kısım gözükmüyo işte görseli örnek olarak koydum
instagramı güncelle kaldır yeniden yükle gibi işlemler dene.