Merhabalar,
Yaşadığım ilden çıktığım anda hayatımın ta merkezinde👀 arada yaşadığım ilde de kullandığım oluyor.
Merhabalar,
Yaşadığım ilden çıktığım anda hayatımın ta merkezinde👀 arada yaşadığım ilde de kullandığım oluyor.
Yaşadığın il neresi acaba.
Hangi ilden, hangi ile çıkıyorsun genelde. Tahminimce üniversite okuyorsun, oyuzden sehir degistiriyorsundur 😊
Neyse soruya cevaben ben nagivasyona genelde ihtiyaç duyarım. Sadece adres bulmak için değil, arabami park ettiğim yeri bulmak için de nagivasyona gerek duyarim çünkü arabamı bazen bilemiyecegim yere park ettiğimde, nagivasyona kaydederim oanki konumumu, daha sonra arabami bulmak için, İzmir gibi büyükşehirlerde yasiyorsaniz nagivasyon hep lazım 😊
Türkiye turu yapıyorum şu an. Öğrenci değilim🙂
Bu ekonomik krizde , Türkiye turu yapabiliyorsan, sana diyecek bişey yok. 😊
Şükür diyelim🙂
Her yerinde ve her anında. Ne zaman yola çıkacak olsam, varış noktası hep aynı oluyor. 🤍
Aynı şekilde bende yaşadığım il dışına çıkarsam ihtiyaç duyuyorum.
Cevap
21Cevap
Bende sürekli kullanıyorum
İstanbul'da yaşıyorsan bildiğin yolu bile navigasyonla gideceksin nerede tıkanıklık var nerede yok temizinden 30 dakka kazandırıyor
262616 kez gittiğim arkadaşımın evini her seferinde navigasyon açarak buluyorum
Arabaya bindiğim zaman açıyorum. Ama her yer ezberimde olduğu için çok kulanmıyorum.
Bilmediğim bi yere gittiğim her yerde. Lakin yaşadığım şehirde çok nadir lazım oluyor
Bilmediğim yere gittiğimde bilmediğim bir adres olduğunda kullanıyorum hayatımın içinde diyebilirim
Bütün ayarları biliyorum sadece bir hamle bekliyorum navigasyona ulaşmak için 😕
Her zman kullanırım. Ne kadar iyi bildiğimin bir önemi yok
Asrın buluusu
Eskiden araba alınca iller arası seyahatte şehirler arası otobüs takılır yolumu bulurum diyordum 😂
Her zaman yanımda yardımcı
Ben de oyleyim. Yasadigim ilde dahi kullaniyorum
Hangisini kullaniyosun. Yandex mi google haritalar mi
Hic bi yerinde bakınca kayboluyorum çünkü.
İhtiyacım oldukça kullanıyorum nadir
İlk defa gideceğim her yer için kullanıyorum
benim navigasyonum sevgilim. d
hayatımın önünde yol gösteriyor
Burada her yerde kullanmak zorundayım
Ben kendime yetiyorum
Yuttdişinda açarim genelde
Hiç kullanmam
Hiçbir yerinde
İstanbul'da herşeyim
pek kullanmıyorum
Çok kullanırım