Yoksa windows 10'da mi kalmaliyim?
Windows 10
Windows 11
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Windows 11 = Pişmanlık
Neden diye soracak olursan arka planda çalışan çok fazla yeni servis var ve bu servisler notebook bazında şarj kullanımını ciddi anlam da etkiliyor. Ek olarak memory ve cpu bazında eğer yetersizlik söz konusu ise performans sorunları yaratabiliyor.
Şahsi görüşümü soracak olursan bu yıl sonuna kadar beklemeni tavsiye ederim. Yeni güncellemelerle düzeltilecek şeyler olacağını düşünmüyorum ama en azından biraz daha kıvama gelebilir.
Şu anda stabil ama yeni özellikler eklenmeye devam ettiği için, sürekli güncelleme alıyor. şu an için windows 10 a göre bir artısı yok. Büyük güncelleştirmeyi alana kadar, windows 10 da kalınabilir.
Cevap
9Cevap
Evet ben beğeniyorum
Windows 11'i çıkar çıkmaz yükleyen birisi olarak hemen geç derim. Tabi pc uyumlu ise 10 aydır w11 deyım super bence
Bi kaç gündür kullanıyorum bi sorununu görmedim arayüzü falan hoşuma gitti
ben halâ windows 7 kullandığım için, bir fikrim yok.
10'da kal, 11'e her 3-4 günde bir güncelleme geliyo hala bir ton sıkıntısı var
Windows 11 de stabil ama kullanim rahatligi ve arayüz olarak şahsen win10 seviyorum
Win 11 henüz yeni dolayısıyla kullanıcılardan yapılan geri dönüşler ile eksiklikleri giderilecek ve belli bir stabiliteye ulaşacaktır win 10 da win 7 gibi 2025 yılı içerisinde desteklerini kaybedecek ve bu hep böyle gidecek o nedenle 11'i deneyin eksiklerini artılarını deneyimleyerek görün.
Windows 10'da kal.
Microsoft bile hala 11'in stabil olmadığını dile getiriyor.
win10da kal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?