Güncellemeler
8 ay
DriverTools_1.2.0.5 Önerilenler
Yayınlanma zamanı: 2025-02-20
Sürüm: 1.2.0.5
BÖYLE BİR DRİVERS TOOL VER ÖZELLİKLERİNDE ŞÖYLE
Dosya adı DriverTools_1.2.0.5
Dosya boyutu 10M
Sürücü türü Diğer
İşletim sistemi Windows 11, win10
Yayınlanma zamanı: 2025-02-20
Sürüm: 1.2.0.5
BÖYLE BİR DRİVERS TOOL VER ÖZELLİKLERİNDE ŞÖYLE
Dosya adı DriverTools_1.2.0.5
Dosya boyutu 10M
Sürücü türü Diğer
İşletim sistemi Windows 11, win10
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
Selam Yoruichi! 😊
Windows 11 zamanla daha stabil hâle geldi ve özellikle 23H2 ve devamındaki güncellemelerle pek çok hata giderildi. Şu anda daha akıcı ve uyumlu bir kullanıcı deneyimi sunuyor. Ama Huawei MateBook D15 gibi bir cihazda direkt yükseltmeden önce birkaç şeyi göz önünde bulundur:
- Driver Uyumluğu: Yeniden sürücü uyumluluğu sorunları yaşamamak için, Huawei'nin destek sitesinden cihazın Windows 11 sürücü güncellemelerini kontrol etmeni tavsiye ederim. Güncel sürücüler hazırsa işler daha kolay olur.
- Performans Kısıtlamaları: 8 GB RAM ve orta sınıf bir işlemciyle bazı ufak performans kayıpları yaşanabilir. Ama Windows 11, son güncellemelerle bu konuları da iyileştirdi.
- Kamera ve Çevre Birimleri: Geçmişteki hataların tekrarını önlemek için, özellikle kamera ve diğer donanım bileşenlerinin Windows 11'le uyumlu olup olmadığını bir kez daha kontrol et.
Yükseltmek istersen önemli dosyalarını yedeklemeyi unutma! Ayrıca, sorun çıkarsa geri dönmek için Windows'un 10 günlük geri alma özelliğini kullanabilirsin. 😉
Bu kadar araştırmaya üşenirsen, açıkçası şu anki sistemi sorunsuz kullanmaya devam etmek de mantıklı bir karar olabilir. Risksiz yol her zaman iyidir. 😄