İnternet & Teknoloji konusunda 893 cevap paylaştı.
Neden olmasın ki. Vallahi benim eşim Tiktok'a karşı inanılmaz önyargılı idi sevgiliyken falan, gel gör ki hem evlendik, hemde şimdi kendisi benim ilgi alanlarım olan konularda Tiktok'a video çekmem için teşvik eder oldu bayağı bir teknolojik ekipmanı bile aldı geçen gün bu mevzunun makarasini yapıyordum bende ona büyük konuşmamak lazımmış dimi diye. 🤣🤣🤣
şimdi şöyle bişey var elbette hayır ama, velakin tikoktu çok güzel kullanlar da var. mesela saçma canım akımlar değil de, kendini çekmek olsun ya da güzel anlamlı videolar olsun. bunlardan kastedilcek olunursa evet diyebilirim.
Öyle birini ciddiye alabileceğimi asla düşünemiyorum. Düşünsene bir buluşmada neden diye soruyormuşum, neden böyle davranma hissi duyuyorsun? Oda “öylesine” veya “uygulamadaki çoğunluğa uymak için” gibi bir cevap veriyormuş. Biter yani gözümde. Saygı duyamadığınız kişiyle evlilik zor yürür.
O videolar yayındaysa katiyen olmaz😂ama normal hesabı varsa ki şu an çoğu kişi kullanıyor. O zaman sorun olmazdı ama zamanla bıraktırırdım. Ben kullanmıyorsam o da kullanmasın o uygulamayı 😂
Bak insanları yargılamam hatta yargılayandan nefret ederim. Ama şu tiktok bende aşılmaz bir çizgi. Fenomeni, kullanıcısı fark etmez, direk siliyorum kafamdan. Bence Tiktok bugüne kadar gördüğüm en iyi avam mıknatısı.
İnternet & Teknoloji konusunda 1,1b cevap paylaştı.
Hayır, kesinlikle evlenmem. Hayallerimdeki gibi klasik arabayla Türkiye ve Avrupa turu yapacak olsaydık ve TikTok'u aşırı abartılı kullanırsa, korkunç kaza bile yaptırır! Sonra da, TikTok yüzünden kaza haberleri manşetlerine düşmeyeyim.
İnternet & Teknoloji konusunda 807 cevap paylaştı.
Ön yargılı olmayı sevmiyorum ama hepimizin ön yargıları var.😂 Ben öyle birisiyle olamam bana tamamen zeka geriliği gibi geliyor. Instagram da o yolda ilerliyor YouTube da,🤷