Bir monitör 8bin lira olunca bunu sorma ihtiyacı hissettim. Almayı düşündüğüm model BenQ 240Hz monitör. Genellikle çalışırken kullanıyorum ama oyun oynarken de keyif almak istiyorum.
- Bir de 60HZ'den direk 240HZ'e geçişte sorun yaşar mıyım?

Bir monitör 8bin lira olunca bunu sorma ihtiyacı hissettim. Almayı düşündüğüm model BenQ 240Hz monitör. Genellikle çalışırken kullanıyorum ama oyun oynarken de keyif almak istiyorum.
Baya fark var birde ekran büyük ise alışmak zor oluyor. Büyük ekranda fps oyunu oynamak bana göre zor. Mesela 144h 31 inç bir monitör büyük gelirken 144hz 25 inç bir monitör daha ideal gelebilir. Ekran büyük olunde her detayı büyük görüyorsun ama aynı hz'de daha ufak bir monitör FPS oyunlarinda daha iyi verim veriyor bana göre.
24inç iyi midir?
165 alacak olursam 144hz alırım. O da 4k görüntü verir. :)
Akıcılık açısından yine bir fark oluyor. Öyle değil :) fps her zaman yüksek olmalı.
Bro ekran kartın ne bilmiyorum ama Asus va panel 2k al yeterli olur. 4K oyun desteği kac oyunda var ki?
Ayrıca va panel alırsan renklerı daha güzel verır , TN panel tepkıme olarak iyi ama renk paleti olarak sınıfta kalıyor
Asus ne yav 😑 benq alacam benk
Benq eyvallah kral ama 4K çok gereksız be bro. 2k gigabyte falan bak bari
240hz alacam kararımı verdim. BenQ 'dan başkası yalan be 😕
Gigabyte’da ayrı dünya bak. Adamların monitörde overclock özelliği var 🖤
Kafamı karıştırıyürsün 😅
Çoluğumu çocuğumu keserım bak tn panel alırsan 🥺
Tn panel ne la
Tepkımesi yüksek ama renklerı soluk gösteren eskı nesıl panel diyeyım sen anla.
Bak wp’dan taciz ederim senı yenge ‘ kımınle konuştun o satte ‘ diye şamarlar seni bak 😂
😅😅 tamam tamam yarın iyi panelli bi monitör bakalım.
Direkt va panel bakalım bro.
Tn gıbı çamur goruntu vermez , ips gıbı ısık sızması ghosting yapmaz. Canavar gibi panel.
2k bir panel bakacam sana.
240hz istiyorum 👀
Sen yeter ki işte bebişim hallederiz 😂 27 inç iyidir?
Çok büyük olursa da odaklanma sorunu yasarsın
24 en fazla 👀 hadi inşş 😅
Tamamdır 👌 24 2k va panel
Normal şartlarda almışken tabi 4K monitör tercih edilebilir. Görüntü daha keskin ve iyi olur.
Oyun için ekran kartı önemli. Fps yi 4K da 144Hz yi veremedikten sonra bir anlamı yok. Ama sorunsuz çalışır tabi.
Ryzen 9 5950x bile rtx 'de darboğaz yapıyor. Bu söylediğine göre 4k monitör almam anlamsız. Bi aydınlanma geldi. Teşekkür ederim.
2K 165 hz monitör almak daha mantıklı bence. Günümüzde RTX kartlarla 2k oyunculuk yaygınlaşmaya başladı. 1080p 240hz monitörde iyidir ama RTX kartlara yazık olur bu seferde
Cevap
5Cevap
240 hz full hd terci ederim
Ekran kartının o herzi verebiliyorsanız al 144 veriyorsa ekran kartın 144 al derim
Cs oynuyorum, 300+ fps alabiliyorum.
O zaman alabilirsin tabii ama csgo bu a+ oyunlarda o herzi alman imkansız pupg de alamasın ama 244 veririm bilemem tabii
Bende 2k 165 hz var. Samsung Oddysey
240 hz almadım, gerek olduğunu da pek düşünmüyorum açıkçası. Ayrıca 4k ya hiç gerek yok.
Alışmak baya zor olur eğer bilgisarayım sağlamsa 4k yı tercih ederbilirsin eğer seğilse 240hz i
Evet, sorun yaşayabilirsin.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?