İnternet & Teknoloji Endonezya Türkiye’yi çok mu seviyor? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Soru biraz komik gelebilir ama sürekli endonezyalılar mesaj atıyor bir uygulama yüklemiştim. Hiç isteğimi reddeden olmadı Güncellemeler+1 yıl 🇮🇩 Hep yazıyorlar baya kibarlar Endonezya Türkiye’yi çok mu seviyor? Cevapla Sevgi Soruları Mesaj Soruları Uygulama Soruları Beğen Paylaş Takip Et
core2duo Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Endonezya insanı Türkleri sever. Hatta evlenebilrisiniz sorun olmaz :Sadıktırlar 0 0 Yorumla
Treda Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 88% +1 yıl sevmez 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Niye o zaman sürekli mesaj yazıyorlar Yorumla
Taylan11 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl kanka o ondan değil fdsafads 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla Taylan11 +1 yıl yani çok kalabalık ve kötü bir ülkede yaşıyorlar ve aynı tip karşı cins görüyorlar farklı görünce ilgi kayması oluyor. Yorumla Soran +1 yıl Ülkeleri trustik ama güzel diye biliyorum Yorumla Taylan11 +1 yıl dünyanın en kalabalık nüfuslarından, çok fazla din karışması var ve çok fazla kabile olduğu için çok ilkel dil var konuşulan, volkanik bölge, deprem tsunami çok can alıyor bence sıkıntılı bir durum :D Yorumla
OzlemOzli Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Interpals mi😄 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Uygulamayı soruyorsan hayır değil Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Endonezya insanı Türkleri sever. Hatta evlenebilrisiniz sorun olmaz :Sadıktırlar
nerde saçma sapan milletler var buraya gelmeye çalşıyor, ondan.
Evet tr ye karşı sempatileri var
sevmez
Niye o zaman sürekli mesaj yazıyorlar
kanka o ondan değil fdsafads
Neden
yani çok kalabalık ve kötü bir ülkede yaşıyorlar ve aynı tip karşı cins görüyorlar farklı görünce ilgi kayması oluyor.
Ülkeleri trustik ama güzel diye biliyorum
dünyanın en kalabalık nüfuslarından, çok fazla din karışması var ve çok fazla kabile olduğu için çok ilkel dil var konuşulan, volkanik bölge, deprem tsunami çok can alıyor bence sıkıntılı bir durum :D
Interpals mi😄
Uygulamayı soruyorsan hayır değil
Beni de üye yap la oraya kurban 😀😀
Olabilir