SİTELERE GİRMEYE ÇALIŞINCA BAĞLANTINIZ GİZLİ/ÖZEL DEĞİL UYARISI VERİYOR VE BENİ BAŞKA SİTEYE ATIYOR?

Merhaba. 2 Hafta öncesi bi sitede film izleyecektim ve eğer yanlış hatırlamıyorsam bi reklama bastım. Beni amazon sadakat programı iphone 13 kazandınız şeklinde bi siteye yönlendirdi ben de kapattım. O gün internetimde sıkıntı vardı ve 2 hafta boyunca devam etti dün düzeldi. 2 hafta içerisinde herhangi bir siteye girmeye çalıştığımda bağlantınız özel değil, bu site güvenilir değil uyarısı veriyordu güvenilir olmasına rağmen. Bu uyarıları bu siteye girerken de yapıyordu. Aşağıda da (güvenilir değil) devam et... link... yazısı oluyor ve devam ete basınca beni yine o amazon sadakat proıgramı iphone 13 kazandınız yazan siteye yönlendiriyor. Siteyi tarayıcımdaki site bloklama eklentisi ile bloklasam dahi her defasında link değiştirip beni o siteye yönlendiriyordu. Başta dediğim gibi internetim dün düzeldi belki bağlantınız özel değil uyarısını sürekli internetim gidip geldiği için yapıyordur diye düşünmüştüm çünkü bazen oluyordu öyle önceki zamanlarda. Ama denedim hala aynı şeyler oluyor. Yani bi siteye girmek istediğim zaman bazen girmeme izin veriyor, bazen bağlantınız gizli değil uyarısı veriyor ve az bekleyip f5 attığımda giriyor, bazense gizli değil yazısının altındaki devam ete basınca beni o amazon iphone 13lü siteye yönlendiriyor. Tarayıcı ayarlarımı sıfırladım hala var.

SİTELERE GİRMEYE ÇALIŞINCA BAĞLANTINIZ GİZLİ/ÖZEL DEĞİL UYARISI VERİYOR VE BENİ BAŞKA SİTEYE ATIYOR?