sanırım artık hiç bir şeyi bizim seçeneğimize bırakmayacak Bill Gates ürünü nede olsa
Linux e geçmek (kodlama öğrenmek) her "gerçek insan olarak kalmak isteyen için" için şart oldu

sanırım artık hiç bir şeyi bizim seçeneğimize bırakmayacak Bill Gates ürünü nede olsa
Linux e geçmek (kodlama öğrenmek) her "gerçek insan olarak kalmak isteyen için" için şart oldu

Evet dostum özellikle Windows 11 deki bu disk tanımlı yeni işletim sistemi ile Windows’un güvenli görmediği hiç bir şey yükleyemeyecek…
Para bizim ürün bizim ama kullanım hakkımız %100 elimizde değil
linux e geçtikten sonra windowsu sadece oyun bilgisayarı olarak kullanırım
evet ya sürekli devre dışı bırakıyorum sürekli güncelleme yapıyor kapatmakta çok zahmetli Linuxtaydım bi süre ama ona da oyun yüklemek sıkıntı oluyodu şu an oynamıyorum gerçi pek... DÜŞÜNDÜRÜCÜ ama geçmek rahatlatır
Sistemin işleyişi ve stabilize edilmesi için ayrıca indirmek zorunda da değilsin. Linux tabanlı sistemler her donanıma uygun olmuyor ayrıca windows 10 şu an sorunsuz tek işletim sistemi
indirmek zorundasın
Cevap
3Cevap
Evet sinir bozucu bir şey erteleyebiliyorsun ama kapanmıyor sanırım
Tekel olunca maalesef böyle oluyor. Ben hala Windows 7'yi arıyorum
hocam hiç arama linux ün bi ucundan tut başla... işin içinde şeytani bir emel var
Her şey windows'a uyumlu bi ara kullanıyım dedim uğraş uğraş sıkıldım
Çünkü Windows öyle Uygun görmüş
Bazı şeyleri fazla abartıyorsunuz diye düşünüyorum
Bir kurbağayı kaynayan suya koyarsanız, çılgınca zıplayarak kaptan çıkmaya çalışacaktır. Fakat eğer onu ılık suya koyar ve suyu yavaşça ısıtırsanız, suyun içinde uslu uslu oturacaktır. Su yavaşça ısındıkça, kurbağa rahat bir uyuşukluk haline geçecektir, tıpkı sıcak bir banyo yapan bir insan gibi. Su yavaşça ısındığı için kurbağa tehlikeyi fark etmeyecektir. Ve içine girdiği rehavetle, sonunda kaynayan suyun içinde son nefesini verecektir.
ben kaynayan kurbağa olmıcam... köyüme ev yaptım şehirden de gidecem az kaldı adım adım (her şey bir süreç eşliğinde ilerliyor-otomatik saat misal tık tık tık tık) kendi sistemimi kuruyorum
ne diyo laa bu değişik diyenler için çok geç olacak...
Rahatsız oluyorsan teknolojik ürün kullanmazsın olur biter
nasıl oyun oynucan
windowsu oyun için kullancam sadece olcak bitcek
windowsa hakim olamıyorsun
windows 7 kullanamazsın bu saatten sonra windows 10 seni windows 11 e itmeye başlıyor güncelleme yapmak zorunlu yoksa sistem çökmeleri yaşanıyor sık sık
SSD kullanmaya zorluyor ilerde daha yeni teknolojiler çıktıkça onlara zorlayacak seni ama paran yetmeyecek windowsa alıştığın içinde onu bırakamayacaksın
linux de kodlama bilmek gerekiyor işte hakim olabilmek için o da öyle kolay değil zaman istiyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?