Lütfen çok acil cevaplarmsnz fotoğraf makinesinden anliyorsanız😔😔 fotoğraf çekiyordum birden çektiklerim yarım olmaya başladı tam ekran çektiğim gofigraf yarısı siyah oldu kaç saat uğraştım bulmak için ama bulamadım iç aynasına defalarca baktım yine olmadı en sonda iç aynısının arkasında perde şeklinde 3 tane düz parça vardı siyah. Onları çekince fotoğraf ortaya çıkıyordu sonra herhalde onu çıkarırsak düzelir dedim onlari çekerek koparttm. Sonrasında video kaydında hiçbir sıkıntı yok cigir cigir fakat fotoğraf çekimi çok kötü oluyor gölgeli ve net değil ne yapmam gerek akıl verin Allah rızası için
Güncellemeler
+1 yıl
Makina modeli nikon d3100
Fotoğrafçılar varsa arasında bi soru sorabilir miyim?
menüden custom funtions başlığını seçin ve ayna özelliğini numaralandırarak ayarlayın ve fotoğraf çekin istenilen ayar olana kadar bunu tekrar edin veya tamamen aynayı kapatabilirsiniz buna bir göz atın bakalım fotoğraflarınız net olabilir böyle
Plastik perdeleri koparttın sanırım hayırlı olsun :) ama sorun onlardan olmaz bence shutter speed dolmuştur makinanın o yüzden öyle hatalar olabilir ayarlarıyla hiçbir ilgisi yok
Evet hiçbir sıkıntı yoktu dün birden ekran karardi nr çeksem karanlık oldu ya da yari siyah oldu perdeden olduğunu düşünüp perdeyi söktüm çıkardım fotoğrafta sıkıntı yapıyor video da hiçbir sorun yokkk😮💨😮💨